OnePlus 5: Με dual κάμερα 16+20MP και portrait mode

Tο OnePlus 5 ανακοινώνεται σήμερα το απόγευμα, αλλά πριν γίνει επίσημο μαθαίνουμε όλες τις λεπτομέρειες για την διπλή κάμερα που έχει μπει στην πλάτη. Η OnePlus στρέφεται τελικά στην dual-camera και λέει πως και στο παρελθόν το επιχείρησε, αλλά τα διαθέσιμα εξαρτήματα δεν ήταν αρκετά καλά. Το OnePlus 5 θα έχει κύρια κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7 και μια δεύτερη κάμερα 20 Megapixel f/2.6 “telephoto” με αισθητήρες της Sony. H εταιρεία δεν ακολουθεί τα βήματα άλλων κατασκευαστών όπως για παράδειγμα η LG (όπου η δεύτερη κάμερα είναι wide-angle) ή η Huawei (με μονόχρωμο δεύτερο φακό). 
Αντιθέτως ακολουθεί το παράδειγμα της Apple και του iPhone 7 Plus. Όπως το iPhone 7 Plus, έτσι και το OnePlus 5 θα μπορεί να τραβά φωτογραφίες με “Portrait Mode”, θολώνοντας το φόντο στις εικόνες. To OnePlus 5 έχει ίδιο dual camera system με το Oppo R11, εταιρείες που ανήκουν και οι δυο στην BBK Electronics. Ωστόσο, η OnePlus λέει πως όλη η ανάπτυξη και το software της κάμερας έγιναν από την ίδια. 
Όσο για την θέση της κάμερας, αυτή είναι στην επάνω αριστερή πλευρά. Αυτό που δεν θα έχει φέτος το OnePlus 5 είναι μια σχεδόν bezel-less “ψηλή” οθόνη, όπως το Galaxy S8 ή το LG G6 και αυτό επειδή αυτή τη στιγμή δεν είχαν τους πόρους να αποκτήσουν πρόσβαση σε τέτοιες οθόνες. Ωστόσο, ο CEO Pete Lau, αναφέρει πως είναι κάτι που η OnePlus θέλει να δοκιμάσει στο μέλλον. Το OnePlus 5 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 835, διπλή κάμερα στην πλάτη και μπαταρία 3300mAh και και Dash Charge και τιμή από 500+ δολάρια.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment