Στις 11 Ιουνίου το επόμενο WWDC12 της Apple

Σύμφωνα με πηγές του διαδικτύου (ανεπίσημες) η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση για το λειτουργικό σύστημα iOS 6 καθώς και μερικές επιπρόσθετες λεπτομέρειες για το Mac OS X Mountain Lion, φαίνεται ότι θα αποτελέσουν τα βασικά θέματα συζήτησης στο φετινό event της Apple, το δημοφιλές Worldwide Developers Conference (WWDC 2012).
To... ετήσιο «hot» event της Apple αναμένεται να πραγματοποιηθεί -κατά πάσα πιθανότητα- στις αρχές Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο και πιο συγκεκριμένα στο Moscone Center, τον αγαπημένο χώρο της Apple για την διεξαγωγή «εταιρικών συσκέψεων» και events ανάλογου είδους. Η διοργάνωση θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα (από 11-15 Ιουνίου) και θα αποτελέσει τον χώρο παρουσίασης των νεώτερων εξελίξεων πάνω στο iOS 6.0, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια πρώτη ανακοίνωση για το iPhone 5 ή... νέο iPhone (ίσως; ). Πέρυσι βέβαια είχαμε μια ανατροπή, καθώς η εταιρία δεν έμεινε πιστή στην παράδοση και έδωσε μια μικρή παράταση στην παρουσίαση του iPhone 4S, η οποία έγινε τον Οκτώβριο.
Οι φήμες πάντως φέτος, προέρχονται από την ίδια την ιστοσελίδα του San Francisco Moscone Center, όπου ένα εταιρικό event, χωρίς άλλες πληροφορίες, έχει προστεθεί για τις αρχές του μήνα, στις 11-15 Ιουνίου. Για όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, να επισημάνουμε ότι δεν είναι σίγουρο ότι η Apple θα επιλέξει και την συγκεκριμένη εκδήλωση (ή τις συγκεκριμένες ημερομηνίες) για να μας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το επόμενο μοντέλο iPhone, ο συγκεκριμένος χώρος όμως (Moscone Center) έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν τα WWDC2010 και 2011 που έλαβαν χώρα τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου και στις δύο περιπτώσει
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment