BlackBerry συσκευή με Snapdragon 625 ή 626

Ενδέχεται σύντομα να δούμε ένα νέο BlackBerry smartphone στη αγορά μετά το επιτυχές λανσάρισμα του KeyOne. Η ύπαρξη ενός νέου μοντέλου αποκαλύφθηκε, παρακολουθώντας μερικά προφίλ χρηστών (UAProf) σε έναν από τους ιστότοπους της TCL. Η TCL όπως ίσως γνωρίζετε είναι η κινεζική εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή των συσκευών BlackBerry το τελευταίο διάστημα.
Το UAProf δεν μας παρέχει πολλές λεπτομέρειες για την επερχόμενη συσκευή, παρά μόνο πως θα είναι εξοπλισμένη με οθόνη ανάλυσης 1920x1080. Η ανάλυση 1080p σε λόγο διαστάσεων 16:9 δείχνει πως το νέο smartphone θα φέρει μόνο οθόνη αφής, χωρίς την ύπαρξη φυσικού πληκτρολογίου. (Εκτός αν υιοθετήσουν slider λύση τύπου Priv). To νέο smartphone υπό τη σήμανση BlackBerry φέρει αριθμό μοντέλου BBD100 και θα τροφοδοτείται είτε από ένα chipset Snapdragon 625 της Qualcomm (το ίδιο βρίσκεται και στο εσωτερικό του KeyOne) είτε μίας νεότερης έκδοσης SD626.
Η αιτία για τη σύγχυση είναι πως οι αριθμοί μοντέλων για τα δύο SoCs είναι MSM8953 και MSM8953Pro αντίστοιχα οπου η κατάληξη “Pro” δεν εμφανίζεται στις βάσεις δεδομένων UAProf ή των Benchmarks. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία τα οποία ανακαλύψαμε έως τώρα κι αν όντως η TCL εργάζεται πάνω σε μία νέα BalckBerry συσκευή BBD100, τις επόμενες εβδομάδες πιθανόν να έχουμε νέες πληροφορίες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment