LG G6+ και LG G6 32GB. Οι νέες εκδόσεις φωτιά...

Νέες εκδόσεις για το G6 ανακοίνωσε η LG στην Κορέα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τελευταία για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έτσι, γνωρίζουμε το LG G6+ με χωρητικότητα 128GB, ασύρματη φόρτιση Qi (χαρακτηριστικό που ήταν διαθέσιμο μόνο στην αμερικανική έκδοση της συσκευής) και υποστήριξη Quad DACαλλά και τη νέα έκδοση του LG G6 μικρότερης χωρητικότητας που φτάνει τα 32GB.
Όλες οι εκδόσεις του G6 θα λάβουν software updates ταυτόχρονα σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ διαθέσιμες θα είναι νέες χρωματικές αποχρώσεις για τα μοντέλα που μόλις παρουσιάστηκαν. Το LG G6+ θα κυκλοφορήσει σε Optical Astro Black, Optical Terra Gold και Optical Marine Blue αποχρώσεις, που αλλάζουν χρώμα όταν το φως αντανακλά σε μία συγκεκριμένη γωνία δημιουργώντας ένα ευχάριστο "παιχνίδι" για το μάτι, ενώ το LG G6 32GB σε Terra Gold, Marine Blue και Mystic White. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους φυσικά είναι ίδια με αυτά του "κλασικού" μοντέλου.
Πληροφορίες για τη διαθεσιμότητά τους δεν υπάρχουν ακόμη από την εταιρεία, ούτε για τις αγορές που θα τα δούμε, πέραν της κορεατικής, κάτι που φανταζόμαστε θα μάθουμε σύντομα. Σίγουρα, πάντως, αποτελούν μία "ενίσχυση" για την οικογένεια G6 ώστε να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment