Μάθε ποιο καρτοκινητό έχουν οι φίλοι σου!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη πληροφορία η οποία όμως δεν υπάρχει σε κάποια ενοποιημένη εφαρμογή απο οτι γνωρίζουμε, οπότε καλο θα ειναι να γνωρίζουμε ποιούς καλούμε και τελικά πόσο πληρώνουμε...
Αν θέλετε να μάθετε τι καρτοκινητό έχει ο φίλος σας κάνετε τα εξής: από καρτοκινητό Cosmote what's up στέλνετε γραπτό μήνυμα στον αριθμό 1314 στο οποίο αναφέρετε το κινητό του φίλου σας. Το μήνυμα πρέπει να έχει το format "WU αριθμός κινητού".
Για παράδειγμα "WU 6971234587".Απο καρτοκινητό Vodafone CU στέλνετε γραπτό μήνυμα στον αριθμό 1253 τον αριθμό που θέλετε να μάθετε αν είναι CU, για παράδειγμα 6941234567 στο 1253. Από καρτοκινητό Wind F2G στέλνετε με γραπτό μήνυμα στον αριθμό 1274 τον αριθμό που θέλετε να μάθετε αν είναι F2G.
UPDATE:
Οι εξελίξεις πάντως είναι σοβαρές καθώς επιβεβαιώθηκε με Δελτίο Τύπου απο την vodafone ότι λειτουργεί υπηρεσία δωρεάν ενημέρωσης του δικτύου που ανήκει ένας αριθμός, καθώς ήταν άγνωστη η υπηρεσία σε καρτοκινητούς φίλους απο τη Vodafone.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η καλοδεχούμενη υπηρεσία που προσφέρει η Vodafone για την ενημέρωση του χρήστη σχετικά με το δίκτυο στο οποίο ανήκει το νούμερο κάποιου συνδρομητή, διατίθεται εδώ και λίγες βδομάδες δωρεάν. Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας αφορά, αφού προσφέρει θα λέγαμε ουσιαστική μείωση των χρεώσεων των συνδρομητών (αφού θα κάνουν τις κλήσεις τους γνωρίζοντας από πριν το δίκτυο που ανήκει ένας αριθμός πριν τον καλέσουν).
Σύμφωνα με παλαιότερη δημοσίευση στο group της Vodafone Greece: Για να μάθεις αν ένας αριθμός είναι Vodafone, μπορείς να στείλεις δωρεάν SMS με τον αριθμό που σε ενδιαφέρει στο 1292.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment