Moto E4 και Moto E4 Plus από €149

Αργά αλλά σταθερά η Lenovo ανανεώνει τις σειρές των Moto smartphone ήδη από τον Μάρτιο όταν στα πλαίσια της έκθεσης MWC, η εταιρεία παρουσίασε τη νέα σειρά Moto G, ενώ στις αρχές Ιουνίου είδαμε το Moto Z2 Play. Σειρά έχουν πλέον τα Moto E4 και Moto E4 Plus τα οποία ανακοινώθηκαν σήμερα, απευθύνονται σε όσους ψάχνουν smartphone με κόστος χαμηλότερο των €200, ενώ αναμένεται να κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους στην αγορά. Το Moto E4 έρχεται με πλαστική κατασκευή, και οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμενόμενα δεν εντυπωσιάζουν αφού σ' αυτά βλέπουμε το Snapdragon 425 της Qualcomm με 2GB μνήμη, 16GB αποθηκευτικού χώρου και αποσπώμενη μπαταρία 2800mAh.
Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 8MP με διάφραγμα f/2.2 ενώ με το ίδιο διάφραγμα έρχεται η selfie κάμερα αλλά με ανάλυση 5MP. Με καλύτερη ποιότητα κατασκευής, το Moto E4 Plus διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 5,5 ιντσών και με την ίδια HD ανάλυση. Η Lenovo επιλέγει την ενσωμάτωση του Snapdragon 427 με 2GB μνήμης αλλά και δυνατότητα επιλογής 16 ή 32GB αποθηκευτικού χώρου ανάλογα με το μοντέλο.
Η ανάλυση της κύριας κάμερας ανεβαίνει στα 13MP, με το διάφραγμα να πέφτει στο f/2.0 και να υπόσχεται πολύ καλές φωτογραφίες σε συνθήκες όπου το σκοτάδι είναι έντονο. Αντιθέτως η selfie κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος έχει την ίδια ανάλυση (5MP) ενώ η μπαταρία ανεβαίνει στα 5000mAh και υπόσχεται πολύ καλύτερη αυτονομία από το Moto E4. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος και θα κυκλοφορήσουν με τιμή €149 για το Moto E4 και στα €199 για το Moto E Plus.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment