Google translate που θα χρησιμοποιείς κάθε μέρα!

Το Google Translate και η βαθιά γνώση τόσο πολλών γλωσσών -πάνω από 100 συνολικά- διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινή μας ζωή και εργασία, αλλά δε μας εγκαταλείπει ούτε και στο επόμενο ταξίδι μας.
Τα χαρακτηριστικά που έχουμε συγκεντρώσει δείχνουν πώς μπορείτε να μεταφράσετε ολόκληρα έγγραφα και ιστοσελίδες ή ακόμη και πώς μπορεί να σας βοηθήσει στην εκμάθηση άλλων γλωσσώνΤο Google translate υποστηρίζει τη μετάφραση μεμονωμένων λέξεων και φράσεων, αυτό δε σημαίνει ότι θα σας προδώσει κατά τη διάρκεια μετάφρασης ολόκληρων ιστοσελίδων σε άλλη γλώσσα. Από Ελληνικά σε Αγγλικά μείναμε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, αν και όχι τόσο από τα Αγγλικά στα Ελληνικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που θέλετε να μεταφράσετε. Σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει το «Ανίχνευση Γλώσσας».
Σε λίγο, θα δείτε ολόκληρο το website μεταφρασμένο. Αλλά και οι υποσελίδες θα είναι μεταφρασμένες, αρκεί να βλέπετε την ιστοσελίδα μέσα από το interface του Google Translate. Μάλιστα, μπορείτε γρήγορα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της Μετάφρασης και του Αρχικού κειμένου, όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment