ZTE nubia M2 Play με wide-angle selfie κάμερα

H ΖΤΕ έχει προσθέσει και το τελευταίο όπλο στην φαρέτρα της Μ2 με το nubia M2 Play. Τοποθετείται λίγο κάτω από το M2 και κοντά στο M2 Lite. Το ZTE nubia M2 Play έχει μεταλλικό περίβλημα κε κυρτό γυαλί οθόνης. Τοποθετημένα κάτω από το γυαλί βρίσκεται ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων και μία οθόνη LCD 5,5 ιντσών με ανάλυση 720p sta 274 ppi. Η συσκευή nubia M2 Play τροφοδοτείται από ένα chip Snapdragon 435 με επεξεργαστή οκτώ πυρήνων Cortex-A53 (χωρισμένο σε 4x1,4 GHz και 4x1,1 GHz), GPU Adreno 505 και 3 GB ποσότητας μνήμης RAM επιφορτισμένη με τη διαχείριση των εφαρμογών σας.
 Συγκριτικά η συσκευή M2 Lite χρησιμοποιεί ένα chipset Helio P10 με παρόμοιο επεξεργαστή octa-core χρονισμένο ελαφρώς υψηλότερα. Το M2 Lite διαθέτει επίσης 4 GB ποσότητας μνήμης RAM. Υπάρχουν διαθέσιμα 32 GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία μπορούν να επεκταθούν έως κι 128 GB μέσω της υποδοχής κάρτας microSD. Επιπλέον διαθέτει θύρα microUSB και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm στο επάνω μέρος της συσκευής. 
 Οι φωτογραφικές ικανότητες του nubia M2 Play είναι ικανοποιητικές με κύρια κάμερα στα 13 MP και F/2,2 και με μία δεύτερη wide-angle selfie cam των 5MP f/2.4. Η συσκευή M2 Play τρέχει ad on λειτουργικό nubia UI 5.0, σε λειτουργικό Android 7.0 Nougat. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την κοστολόγηση ή την ημερομηνία διάθεσης. Μόλις έχουμε τις πληροφορίες θα σας τις μεταφέρουμε.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment