Polaroid Snap Touch hands-on: Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας

Οι... λίγοι μεγαλύτεροι έχουμε προλάβει τις περίφημες Polaroid instant cameras σε δράση, από την εποχή που ήταν ακόμη στη μό
δα και οι γονείς μας τις χρησιμοποιούσαν, μαζί με τις υπόλοιπες φωτογραφικές μηχανές με φιλμ, πολύ προτού εμφανιστούν οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Η Polaroid είναι ακόμα εδώ, έχει κάνει δυναμική επαναφορά στην αγορά με πολλά και διάφορα μοντέλα, ακόμη και action cams όπως την Polaroid Cube και ήρθε η ώρα να... ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο με την Polaroid Snap Touch, προσφορά των καταστημάτων Public.
Η Snap Touch είναι compact, με μικρό πάχος και μπορεί να χωρέσει άνετα στην τσέπη σας. Διαθέτει μια οθόνη αφής 3,5 ιντσών στο πίσω μέρος  μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε τα πάντα, ενώ το μόνο φυσικό πλήκτρο είναι το shutter button, πάνω δεξιά, εκεί που "πρέπει" δηλαδή. Για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αρκεί να κάνετε pop το flash της μηχανής, ενώ κλείνοντάς το κλείνει και αυτή.
polaroid snap touch (9)
Στο κάτω μέρος θα βρείτε μια microUSB θύρα για τη φόρτιση, μια υποδοχή για microSD κάρτα έως 128GB και το tripod mount. Στη μια πλευρά μηχανής, υπάρχει η σχετική σχισμή από την οποία βγαίνουν εκτυπωμένες οι φωτογραφίες, ενώ πίσω από την οθόνη κρύβεται ο χώρος αποθήκευσης του φωτογραφικού χαρτιού, που μας θυμίζει έντονα τις παλιές Polaroid! Αρκεί να ανοίξετε το καπάκι, να τοποθετήσετε το χαρτί και... έτοιμοι! Στη συσκευασία παρέχονται δωρεάν 10 τεμάχια χαρτιού 2x3" ώστε να βγάλετε τις πρώτες σας φωτογραφίες, ενώ μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά όσο χαρτί θέλετε.
polaroid snap touch (11)
Ο αισθητήρας έχει ανάλυση 13MP και μπορεί να κάνει λήψη 1080p video, ενώ έχετε στη διαθεσή σας flash, χρονοδιακόπτη, φίλτρα (π.χ. sepia), ακόμη και δυνατότητα να προσθέσετε... stickers στις φωτογραφίες σας, όπως στα social media, ή να εκτυπωθεί η φωτογραφία με τα γνώριμα "περιθώρια" γύρω της, ώστε να θυμίζει τις κλασικές φωτογραφίες Polaroid!
polaroid snap touch (10)
polaroid snap touch (7)
polaroid snap touch (8)
Η χρήση της Snap Touch είναι απλή και η εκτύπωση γίνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Σίγουρα θα φέρει αναμνήσεις στους παλιούς αλλά είναι και αρκετά funky για να τραβήξει την προσοχή των νέων, έτσι αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δώρα που πραγματικά προορίζονται για μικρούς αλλά και μεγάλους!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment