LG V30: Νέο Concept με λεπτά Bezels και 6GB RAM

Ένα νέο concept του LG V30 ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο βασίστηκε στα σχετικά έγγραφα που έχει καταθέσει η LG για τις ευρεσιτεχνίες του εν λόγω κινητού. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Techconfigurations, ο οποίος επικαλείται τα σχετικά έγγραφα, η δευτερεύουσα οθόνη θα βρίσκεται στην κορυφή του πάνω μέρους, πάνω από την κύρια οθόνη. Από τις εικονες φαίνεται ότι το smartphone θα έχει αρκετά λεπτά bezels και είναι κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο.
 Το μοντέλο φαίνεται να έχει δύο οπίσθιες κάμερες, οι οποίες δεν προεξέχουν και ανάμεσά τους βρίσκεται και το dual-LED, dual-tone φλας. 
Από κάτω βρίσκεται το πλήκτρο ενεργοποίησης – απενεργοποίησης / αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος. Εκτός όμως από τις εικόνες, το δημοσίευμα κάνει λόγο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG V30 όπως AMOLED οθόνη 5.7 ιντσών QHD+ (αναλογία 18:9), 6GB RAM, Snapdragon 835 64-bit octa-core SoC και πιστοποίηση ανθεκτικότητας IP68. Οι οπίσθιες κάμερες έχουν ανάλυση 16MP και η εμπρόσθια 8MP. To LG V30 αναμένεται να λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο. Πηγή
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment