Apps θα σταματήσουν να λειτουργούν με την εγκατάσταση του iOS 11

Το νέο iOS 11 της Apple αποτέλεσε μια από τις πολυαναμενόμενες παρουσιάσεις του 2017. Θα προσφέρει πλειάδα νέων τεχνικών χαρακτηριστικών και βελτιώσεων σε iPhone, iPad και iPod touch όταν θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Και από τη στιγμή που οι ενημερώσεις του iOS έρχονται αυτόματα σε όλες τις συσκευές, σχεδόν όλοι οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα features που αυτό θα προσφέρει.
Κάτι που αναμένεται να δυσαρεστήσει αρκετούς χρήστες, είναι το γεγονός ότι ορισμένες εφαρμογές, ίσως και αυτές που χρησιμοποιείτε καθημερινά, θα σταματήσουν να λειτουργούν στο iOS 11. Υπενθυμίζουμε, ότι το iOS 10 υποστηρίζει εφαρμογές αρχιτεκτονικής των 32 bit και 64 bit. Στο iOS 11 όμως, θα υποστηρίζονται μόνο εφαρμογές αρχιτεκτονικής 64 bit. Φυσικά, αυτές που ενημερώνονται άμεσα από τους developers θα συνεχίσουν να λειτουργούν, ωστόσο στο App Store υπάρχουν μερικές εκατοντάδες που δεν ενημερώνονται πλέον από τους developers.
Μπορείτε και εσείς να δείτε σύντομα και εύκολα ποιες εφαρμογές δεν θα λειτουργούν, όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία. Με την προϋπόθεση βέβαια να βρίσκεστε σε iOS 10.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment