ZUK: Ανακοίνωσε το Z2 Pro, με Snapdragon 820 και 6 GB RAM

Η Κινέζικη ZUK, μια νέα εταιρεία που έχει την στήριξη της Lenovo, παρουσίασε το πρώτο της smartphone ZUK Z1 τον περασμένο Αύγουστο (και φυσικά το είδαμε στις σελίδες του myphone). Πλέον, προσθέτει στη φαρέτρα της άλλο ένα smartphone, το ZUK Z2 Pro, μια συσκευή που έρχεται με το SoC που διαθέτουν οι περισσότερες φετινές ναυαρχίδες, Snapdragon 820, και 6 GB RAM. 

Το ZUK Z2 Pro εξοπλίζεται με οθόνη FHD 5,2 ιντσών. Στο εσωτερικό του, όπως προαναφέρθηκε, βρίσκεται το SoC Snapdragon 820, με 6 GB RAM και 128 GB (UFS 2.0) εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της συσκευής φέρει φορτίο 3100 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσω του προτύπου Quick Charge 3.0. Από το νέο smartphone δεν λείπει η USB Type-C θύρα, ενώ το home button στην εμπρόσθια όψη είναι και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η κύρια κάμερα της συσκευής διαθέτει αισθητήρα ISOCELL, ανάλυσης 13 MP, με διάφραγμα f/1.8. Έχει οπτικό σταθεροποιητή και dual-tone LED flash. Η εμπρόσθια κάμερα φέρει αισθητήρα ανάλυσης 8 MP. 

Η κυκλοφορία του ZUK Z2 Pro έχει ήδη ξεκινήσει στην αγορά της Κίνας στην τιμή των 420 δολαρίων. Προς το παρόν είναι άγνωστα τα πλάνα της εταιρείας για επέκταση και σε άλλες αγορές, κάτι που δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες ότι η ZUK ετοιμάζει μια διεθνή έκδοση του Z1, με Snapdragon 810 και 3 GB RAM, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάποια διεθνή έκδοση και του Z2 Pro
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment