LG KF300: Ασύγκριτος σχεδιασμός σε κάθε γωνία

Η LG Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία του LG KF300, του νέου στυλάτου κινητού που κοσμεί την τσέπη σας. Με μοναδικό εφέ λάμψης laser στην μπροστινή όψη του KF300 δημιουργεί μία εντυπωσιακή οπτική «αυταπάτη» παρέχοντας μια αίσθηση ότι η επιφάνεια του κινητού εκπέμπει φωτόνια όπως το πείραμα του CERN. Η κομψή του εμφάνιση ολοκληρώνεται με την εξωτερική κρυμμένη LCD οθόνη του, ενώ το διακοσμημένο φινίρισμα με τις ασημί λεπτομέρειες προσθέτει μία λεία όψη στο πρωτότυπο design του.
H LG βελτιώνει εκθετικά τις βασικές λειτουργίες ενός κινητού, εξαλείφοντας τις εντελώς περιττές. Το KF300 ικανοποιεί εύκολα και άνετα τις κύριες επικοινωνιακές ανάγκες των χρηστών όπως κλήση, μήνυμα, συνδεσιμότητα. Εξάλλου, με την LCD οθόνη 2.2 ιντσών και στο διπλάσιο σε μέγεθος γραμμάτων που διαθέτει - σε αντίθεση με αυτό των συμβατικών κινητών - υποστηρίζει απόλυτα τον Easy to View χαρακτήρα του. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πέντε διαφορετικών μεγεθών γραμμάτων, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις τους. Η LG μεγάλωσε επίσης και τα πλήκτρα κατά 30% δίνοντάς τους κυρτό σχήμα για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.
Η ευκολία που εσωματώνει το KF300 απογειώνεται χάρη στα τέσσερα hot keys που είναι τοποθετημένα κάτω ακριβώς από την LCD οθόνη. Με ένα και μόνο πλήκτρο οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία αφύπνισης, το ημερολόγιο, τον τηλεφωνητή και το βασικό μενού, δηλαδή στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες ενός κινητού τηλεφώνου. Οι επιπλέον πρακτικές λειτουργίες που υποστηρίζει το LG KF300, το καθιστούν ακόμη πιο ελκυστικό, αφού εξασφαλίζει άριστη ποιότητα ήχου μέσω του άψογα σχεδιασμένου ηχείου του, ενώ η εξωτερική LCD οθόνη με τις έξυπνες ενδείξεις ώρας και μηνύματος κρατά πάντα ενήμερους του χρήστες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment