Rumuki. Η εφαρμογή που... ασφαλίζει τα πάντα



Μήπως συνηθίζετε να αποθηκεύετε sex tapes στο smartphone σας; Αν το κάνετε, υπάρχει μια εφαρμογή που θα κρατήσει τα σπιτικά (ή και μη) βίντεο κλιπ σεξουαλικού περιεχομένου που αποθηκεύετε στη συσκευή σας ασφαλή.

Προς το παρόν, όπως διαβάζουμε  η εφαρμογή Rumuki είναι διαθέσιμη μόνο για iOS. Διατίθεται δωρεάν και είναι ένα λογισμικό βίντεο-κρυπτογράφησης που υπόσχεται να προστατεύσει τα μυστικά σας βίντεο. Η εφαρμογή επιτρέπει ουσιαστικά σε εσάς και τη σύντροφό σας να χρησιμοποιήσετε δύο συσκευές για να καταγράψετε ένα βίντεο που αργότερα μπορεί να παίξει μόνο όταν συμφωνήσουν και οι δύο “πρωταγωνιστές.”
Μόλις καταγραφεί το βίντεο κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας δύο κλειδιά κρυπτογράφησης που αποθηκεύονται σε ξεχωριστά τηλέφωνα. Το ένα κλειδί είναι για εσάς και το άλλο για τη σύντροφό σας στο έγκλημα. Κάθε φορά που κάποιος θέλει να παίξει το βίντεο, η εφαρμογή Rumuki ζητά από το άλλο μέρος να “χορηγήσει την άδεια αναπαραγωγής”, δηλαδή το κλειδί αποκρυπτογράφησης. Κάθε άδεια ισχύει μόνο για μια αναπαραγωγή.
Η εφαρμογή διαθέτει και άλλες λειτουργίες ασφαλείας, όπως της διαγραφής του βίντεο. Αν δεν εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας ή αν κάτι πάει στραβά στη σχέση σας, το app σας προσφέρει τη δυνατότητα της άμεσης διαγραφής του βίντεο.
Σε μια προσπάθεια να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των χρηστών της εφαρμογής, οι προγραμματιστές της, προσφέρουν το source code του app για κάθε έλεγχο, μέσω της επίσης ιστοσελίδας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment