Η Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών Quantum Dot QLED

Σύγχρονες λύσεις που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τη δυναμική του περιεχομένου και να το μετατρέψουν σε ευκαιρία ανάπτυξης, παρουσίασε η Samsung στο πλαίσιο της έκθεσης Integrated Systems Europe (ISE 2017), που διεξήχθη από 7 έως 9 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ.
Με θέμα “Your Future. On Display” η Samsung παρουσίασε στο περίπτερό της ένα εύρος προηγμένων τεχνολογιών επόμενης γενιάς για το λιανεμπόριο, τις μεταφορές, τα εστιατόρια και τις ξενοδοχειακές μονάδες. Μέσα από αυτήν την προσέγγιση, επιθυμία της εταιρείας ήταν να αναδείξει νέους δρόμους για τις επιχειρήσεις με στόχο να βελτιώσουν την επαφή και τη διάδραση με τους πελάτες τους και να αυξήσουν τα έσοδά τους μέσω καθηλωτικού και ενημερωτικού περιεχομένου. Η Samsung αλλάζει για ακόμη μια φορά τη δυναμική της απόδοσης περιεχομένου με δύο νέες προσθήκες στην πρωτοπόρο σειρά προϊόντων ψηφιακής σήμανσης: τις UHD quantum dot οθόνες ψηφιακής σήμανσης QLED και τη σειρά LED οθονών fine pixel pitch IF.

Ασύγκριτη παρουσίαση περιεχομένου με τις οθόνες ψηφιακής σήμανσης UHD Samsung QLED

Μέσω της τεχνολογίας βελτίωσης της εικόνας quantum dot, οι UHD οθόνες ψηφιακής σήμανσης Samsung QLED (μοντέλα 55 και 65 ιντσών) δημιουργούν μία εξαιρετική εμπειρία θέασης. Αυτές οι προηγμένες οθόνες επιτυγχάνουν το 100% του εύρους του χρώματος και μπορούν να τονίσουν λεπτές οπτικές λεπτομέρειες σε διάφορα επίπεδα φωτεινότητας, διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια και την ακεραιότητα για ένα δισεκατομμύριο διαφορετικά χρώματα. Σε συνδυασμό με την βελτιωμένη αντίθεση και την ποιότητα της εικόνας χωρίς παραμορφώσεις, οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης QLED έχουν εξοπλιστεί περαιτέρω για να αναδεικνύουν ένα εύρος από χρωματικές αποχρώσεις και λειτουργίες περιεχομένου, που έως τώρα δεν είχαν αξιοποιηθεί.
Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας quantum dot επιτρέπει στις νέες οθόνες ψηφιακής σήμανσης QLED της Samsung να εξισορροπούν το επίπεδο φωτεινότητας και να διατηρούν τη διαβάθμιση, για μία πιο ρεαλιστική παρουσίαση με μεγαλύτερο βάθος, σε σύγκριση με τις συμβατικές εναλλακτικές λύσεις. Αυτές οι βελτιώσεις παράγουν πιο βαθύ μαύρο, πιο ευκρινές λευκό και πιο ακριβή χρώματα, ανεξάρτητα από τον φωτισμό του περιβάλλοντος χώρου, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνέπεια της εξαιρετικής προβολής περιεχομένου προς τον πελάτη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment