Διαρροή δυνατών Moto G5 και G5 Plus της Lenovo

Μπορεί τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας του φετινού Mobile World Congress να πέφτουν στα Galaxy S8 και LG G6, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι αυτές οι μόνες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα παρουσιαστούν. Η σειρά mid-range smartphones Moto G ξεκίνησε υπό τη σκέπη της Motorola και φέτος, υπό την καθοδήγηση της Lenovo πλέον, θα λανσαριστεί η πέμπτη γενιά συσκευών. 
Όπως μας ενημερώνει το Venture Beat, η ηλεκτρονική σελίδα της ισπανικής αλυσίδας Ktronix ήταν αυτή που λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση στη Βαρκελώνη ανάρτησε εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων. Προφανώς επρόκειτο για λάθος του συγκεκριμένου retailer, το οποίο γρήγορα διορθώθηκε αποσύροντας τις σχετικές αναρτήσεις, ωστόσο ο χρόνος ήταν αρκετός ώστε αρκετοί χρήστες του Twitter να αναπαράγουν την είδηση για τα χαρακτηριστικά των νέων Moto G5 και Moto G5 Plus. Σε επίπεδο σχεδιασμού τα δύο μοντέλα της σειράς μοιράζονται αρκετά κοινά στοιχεία. 
Φαίνεται ότι τα μοντέλα Moto G πέμπτης γενιάς θα διαθέτουν μικρότερες οθόνες σε σχέση με τα μοντέλα Moto G4 και G4 Plus που διέθεταν οθόνες διαγωνίου 5,5 ιντσών. Έτσι το G5 θα έρθει με οθόνη 5 ιντσών ενώ το G5 Plus θα διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών. 
Σημαντική βελτίωση φαίνεται ότι έρχεται σε επίπεδο επεξεργαστών αφού ο περυσινός οκταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 617 χρονισμένος στα 1,5GHz αντικαθίσταται από τον επίσης οκταπύρηνο Snapdragon 625 χρονισμένο στα 2GHz (για το G5 Plus) και τον οκταπύρηνο Snapdragon 430 χρονισμένο στα 1,4GHz (για το G5). Τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν μνήμη RAM στα 2GB, με τον αποθηκευτικό χώρο του G5 να ανέρχεται στα 32GB ενώ του G5 Plus να είναι διπλάσιος, στα 64GB. 
Προφανώς και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν υποδοχή για τοποθέτηση πρόσθετης κάρτας μνήμης microSD χωρητικότητας έως και 128GB. Το Moto G Plus θα διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel με σύστημα dual autofocus, ενώ το G5 θα διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel και σύστημα phase-detect autofocus. Η εμπρόσθια κάμερα και για τα δύο μοντέλα θα είναι ανάλυσης 5 Megapixel.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment