Asus Zenfone 3 Go: Έρχεται στο MWC

To Asus Zenfone Go ήταν μια από τις δημοφιλέστερες συσκευές της σειράς Zenfone 2, με την εταιρεία να θέλει να αναβιώσει αυτή τη σημαντική επιτυχία. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Asus θα αποκαλύψει το Zenfone 3 Go πριν τη διάθεση του Zenfone 4 και μάλιστα λέγεται ότι θα κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση MWC 2017. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NotebookItalia, η συσκευή θα εξοπλιστεί με οθόνη των 5 ιντσών ανάλυσης 720p., θα διαθέτει Snapdragon 410 SoC και 2GB RAM. Υπενθυμίζουμε ότι το αρχικό Zenfone Go ερχόταν εξοπλισμένο με MediaTek chipset. Στο πίσω μέρος η εταιρεία επέλεξε να τοποθετήσει μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης των 13MP και μια στο μπροστινό μέρος των 5MP.
Όσον αφορά το design, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το smartphone θα καταφθάσει με μεταλλικό σασί, όπως συμβαίνει και με το Asus Zenfone 3, αν και ο όλος σχεδιασμός που θα ακολουθηθεί θα είναι πιο απλός με την κάμερα να έχει μεταφερθεί στην πάνω αριστερή γωνία του πίσω μέρους της συσκευής, ενώ στη μέση θα τοποθετηθεί το λογότυπο της Asus.
asus-zenfone-3-go-852x583
Δεν γνωρίζουμε την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Asus, αν και πληροφορίες λένε πως θα πωλείται έναντι του ποσού των $160. Αν όντως κάτι τέτοιο επαληθευθεί, τότε θα αποτελέσει μια πολύ καλή εναλλακτική λύση στο Huawei P8 Lite. Η νέα αυτή οικονομική συσκευή αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική για την Asus, καθώς θα της επιστρέψει να συνεχίσει την παράδοση των ποιοτικών συσκευών που δημιούργησε με τη σειρά Zenfone.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment