To smartphone Kodak Ektra στην ελληνική αγορά

Η εταιρεία Eastman Kodak και ο Όμιλος Bullitt φέρνουν στην ελληνική αγορά το Kodak Ektra, ένα smartphone που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φωτογραφία και διαθέτει πανίσχυρες δυνατότητες καταγραφής και επεξεργασίας εικόνας. Το Kodak Ektra συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της πλούσιας ιστορίας της Kodak στον τομέα της εικόνας με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον τομέα της φωτογραφίας με smartphone. Έτσι, επιτρέπει στους απαιτητικούς φωτογράφους να καταγράφουν εξαιρετικές εικόνες, σε οποιοδήποτε περιβάλλον, με ένα απίστευτα γρήγορο smartphone, που έχει προσαρμοστεί ειδικά, ώστε να δίνει ότι καλύτερο στην ποιότητα εικόνας και στην διαχείριση πολυμέσων.
Kodak Ektra
Στην καρδιά του smartphone KODAK EKTRA υπάρχει ένας ταχείας εστίασης αισθητήρας κάμερας 21MP με διάφραγμα f/2.0, και μια κορυφαία στην κατηγορία της μπροστινή κάμερα 13MP με αυτόματη εστίαση PDAF, και διάφραγμα f/2.2. Η ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή κάμερας ελέγχεται από διαισθητικό χειριστήριο αφής, το τύπου SLR περιστροφικό χειριστήριο επιλογής σκηνής, όπου οι προσαρμογές γίνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας περιοχής ρυθμίσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται οι εξής: HDR, Τοπίο, Πορτραίτο, Μάκρο, Σπορ, Νυχτερινή, Πανόραμα και Bokeh, σε συνδυασμό με μια έξυπνη αυτόματη λειτουργία η οποία επιλέγει αυτόματα τις καλύτερες συνθήκες για τις φωτογραφίες σας. Σε χειροκίνητη λειτουργία, οι πιο προχωρημένοι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την έκθεση, τον αριθμό ISO, την εστίαση, την αντιστάθμιση λευκού και την ταχύτητα κλείστρου, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά στην οθόνη καθώς γίνονται οι αλλαγές.
Η κάμερα συνδυάζει υψηλής ποιότητας φωτογραφία, χαμηλού φωτισμού και νυκτερινή φωτογραφία, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ARCSOFT Night Shot μαζί με μια πιστοποιημένη από την Kodak επίστρωση φακού που επιτρέπει να φθάσει στον αισθητήρα ακόμα περισσότερο φως, ώστε να φωτίζονται οι υπο-εκτεθειμένες περιοχές και να σταθεροποιείται η εικόνα για να αποφεύγεται η ασάφεια στις αργές ταχύτητες κλείστρου. Η δυναμική εστίαση και η παρακολούθηση αντικειμένων προσφέρουν πρόσθετο έλεγχο στην εστίαση της κάμερας, ενώ εξασφαλίζονται κρυστάλλινες, καθαρές εικόνες μέσω των χαρακτηριστικών αυτόματης μείωσης θορύβου εικόνας, ώστε να μειώνεται έτσι η ανάγκη για εκτεταμένη τελική επεξεργασία.
Kodak Ektra 2
Το Kodak Ektra διαθέτει εργονομικά ζυγοσταθμισμένο και υψηλής ποιότητας βιομηχανικό σχεδιασμό που υπογραμμίζει το στυλ της κάμερας και παρέχει ένα αποκλειστικό κουμπί κλείστρου δύο σταδίων σύμφωνα με το οριζόντιο στυλ των παραδοσιακών φωτογραφικών μηχανών. Η συσκευή επίσης διαθέτει την εφαρμογή Super 8, η οποία παρέχει επαγγελματικά εφέ που θυμίζουν τα φιλμ εικόνας Super 8 της Kodak. Ένας ταχύτατος δεκαπύρηνος επεξεργαστής MediaTek MT6797 Helio X20 είναι η "ψυχή" αυτού του smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow.
Το Kodak Ektra περιλαμβάνει λογισμικό επεξεργασίας εικόνας από τη SNAPSEED, το οποίο παρέχει εξαιρετικά εργαλεία για την επεξεργασία εικόνων στη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται η λήψη πρόσθετων εφαρμογών. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να μετασχηματίζουν τις εικόνες με επαγγελματικά αποτελέσματα παρόμοια με άλλων δημοφιλών προγραμμάτων επεξεργασίας για υπολογιστές. Ο διαμοιρασμός των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο είναι επίσης εύκολος με ενσωματωμένες εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η εφαρμογή εκτύπωσης Prints είναι ένας απλός τρόπος για να επιλέξετε να εκτυπωθούν επαγγελματικά οι καλύτερες λήψεις σας
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment