ETOIMH ΜΕ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ Η SAMSUNG

Μπορεί να μη δούμε το αναμενόμενο Samsung Galaxy S8 στη Βαρκελώνη, ωστόσο η κορεατική εταιρεία φαίνεται πως έχει κρατήσει για εμάς μερικές εκπλήξεις όσον αφορά το mobile show το οποίο θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων της κινητής από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου. Πέρα από τα σχεδόν βέβαια "αποκαλυπτήρια" του tablet Samsung Galaxy Tab S3 στη σχετική συνέντευξη τύπου, οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ετοιμάζεται να παρουσιάσει και ένα prototype foldable smartphone.
Σύμφωνα με σχετικό report του ETnews, αυτό το prototype μοντέλο θα παρουσιαστεί σε έναν prive χώρο στην έκθεση, όπου πρόσβαση θα έχουν μόνο επιλεγμένα άτομα, καθώς και πελάτες της εταιρείας. Αυτό θα μπορέσει να επιτρέψει στη Samsung να δει πιθανές αντιδράσεις της αγοράς σε τέτοια προϊόντα, ενώ θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει και ως ένας τρόπος για την εταιρεία να δελεάσει λοιπούς κατασκευαστές συσκευών σχετικά με παραγγελίες για τις νέες οθόνες μέσω της θυγατρικής της - Samsung Display.
Φημολογείται μάλιστα ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει και άλλες αναδιπλούμενες προτάσεις στο MWC, θέλοντας για τα καλά να μπει στο παιχνίδι της αγοράς.

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment