LG X power 2 με Android Nougat και μπαταρία 4.500 mAh,

Εν αναμονή της πολυαναμενόμενης παρουσίασης του LG G6, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ακόμη μια Android συσκευή που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην έκθεση, την LG X power 2. Αντικαθιστώντας το αρχικό LG X power που είχε παρουσιαστεί το 2016, το X power 2 καταφθάνει με οθόνη των 5,5 ιντσών ανάλυσης 720p και μπαταρία 4.500 mAh. Και η μπαταρία αλλά και η οθόνη είναι μεγαλύτερα σε σχέση με τον προκάτοχο.
LG-X-power-2
Σύμφωνα με την LG, το X power 2 μπορεί να λειτουργήσει για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς να χρειάζεται καθόλου επαναφόρτιση. Μπορεί να προβεί στην αναπαραγωγή video για ως 15 ώρες αλλά προσφέρει και web surfing για ως και 18 ώρες. Και όλα αυτά, με μια μόνο φόρτιση. Το πιο σημαντικό είναι ότι η νέα συσκευή έρχεται με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, επομένως η μπαταρία του θα φορτίζεται πλήρως το πολύ μέσα σε δυο ώρες.
Η συσκευή τρέχει Android 7 Nougat και υποστηρίζει δίκτυα LTE. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα οκταπύρηνο SoC στα 1.5GHz, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμη το μοντέλο και ο κατασκευαστής. Διαθέτει 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, 2GB RAM και στο πίσω μέρος διαπιστώνουμε την ύπαρξη μιας κάμερας των 13MP και μιας ακόμη στο μπροστινό μέρος των 5MP και οι δυο με LED flashes.
lg
Οι διαστάσεις του αγγίζουν τα 154,7 x 78,1 x 8,4 χιλιοστά, ζυγίζει 164 γραμμάρια και θα κυκλοφορήσει σε αρκετές χρωματικές εκδόσεις (black, titanium, blue και gold). Η LG από την μεριά της δεν έχει αναφέρει την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει στη συγκεκριμένη συσκευή, λέγεται όμως ότι θα ξεκινήσει το επίσημο ντεμπούτο της τον ερχόμενο Μάρτιο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment