Η Archos με οικονομικά smartphones full κάμερες διπλού φακού

Η Archos, είναι μια αρκετά γνωστή εταιρεία στη Γαλλία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των οικονομικών συσκευών και αποτελεί μια από τις πολλές εταιρείες που καθιερωμένα ανακοινώνουν μια νέα σειρά προϊόντων στην MWC. Έχοντας ήδη αποκαλύψει το Archos 101 Saphir, ένα «σκληροτράχηλο» tablet με Android, επιστρέφει με δυο νέες συσκευές και πιο συγκεκριμένα, τα 50 Graphite και 55 Graphite.
Πρόκειται για δυο smartphones, που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας θα γίνουν διαθέσιμα στην αγορά τον ερχόμενο Ιούνιο, στη τιμή των 130 ευρώ και θα διατεθούν σε όλες τις αγορές στις οποίες η Archos δραστηριοποιείται εμπορικά, συμπεριλαμβανομένων και των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τα συγκεκριμένα smartphones, είναι ότι περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά που συναντούμε σε high-end συσκευές.
Archos-50---55
Για παράδειγμα, και τα δυο καταφθάνουν με κάμερα διπλού φακού, αποτελούμενη από έναν αισθητήρα των 12MP και άλλον έναν τον 2MP. Έτσι υπόσχονται να προβούν στην λήψη ποιοτικών φωτογραφιών, ενώ σε αυτό θα συνεισφέρουν και τα LED flash καθώς και οι τεχνολογίες αυτόματης εστίασης που διαθέτουν. Στο πίσω μέρος των συσκευών, η Archos επέλεξε να τοποθετήσει σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, που υπόσχονται να ξεκλειδώσουν τη συσκευή σας σε λιγότερο από 0.3 δευτερόλεπτα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι πέντε διαφορετικών δαχτυλικών αποτυπωμάτων.
fghj
Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε ένα τετραπύρηνο MediaTek MT6737 SoC χρονισμένο στο 1.5 GHz και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί ως τα 128GB. Επίσης, το 55 Graphite έρχεται με 2GB RAM ενώ το 50 Graphite με 1GB. Μια άλλη διαφορά μεταξύ των δυο συσκευών, είναι το μέγεθος της οθόνης. Το πρώτο έρχεται με οθόνη των 5,5 ιντσών, ενώ το δεύτερο με λίγο μικρότερη των 5 ιντσών.
archos
Παράλληλα, από τη στιγμή που το 55 Graphite έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη, είναι φυσικό να διαθέτει και μεγαλύτερη μπαταρία, φορτίου 3.000 mAh, σε αντίθεση με το μικρότερο μοντέλο, που καταφθάνει με μπαταρία 2.400 mAh. Να επισημάνουμε τέλος, ότι είναι δίκαρτα, περιλαμβάνουν υποστήριξη 4G LTE, ενώ διαθέτουν και θύρες USB Type-C.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment