Asus ZenFone Live: Το smartphone

Ζούμε σε μια εποχή, όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το smartphone τους για ζωντανά streaming videos στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Asus δηλώνει πως το προσφάτως ανακοινωθέν Zenfone Live smartphone, θα ικανοποιήσει στο έπακρο τις ανάγκες τους, καθώς περιλαμβάνει μια εφαρμογή για να κάνει τα streaming videos ακόμη πιο όμορφα.
Η εφαρμογή φέρει την κωδική ονομασία BeautyLive και μπορεί να λειτουργήσει και με την κάμερα των 13MP στο πίσω μέρος της συσκευής και με εκείνη των 5MP στο μπροστινό μέρος. Το app έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιώνει το δέρμα και την όψη του εικονιζόμενου στο video, προσώπου, και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο. Οι δυνατότητές του όμως δεν περιορίζονται εδώ, καθώς χρησιμοποιεί το μικρόφωνο της συσκευής για να ανιχνεύσει αυτόματα και να εξαλείψει θόρυβο του περιβάλλοντος από τα βίντεο αυτά.
Screen-Shot-2017-02-23-at-3.23.34-PM
Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα της συσκευής περιλαμβάνει μεγαλύτερα 1.4μm pixels για να μπορέσει να εκμεταλλευθεί όσο το δυνατόν περισσότερο φως. Διαθέτει ακόμη LED flash καθώς και ευρυγώνιο φακό 82 μοιρών, ώστε να μπορεί να τραβήξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πεδίο κατά τη διάρκεια του ζωντανού streaming video.
Screen-Shot-2017-02-23-at-3.21.50-PM
Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, να αναφέρουμε ότι έρχεται με μια οθόνη των 5 ιντσών, διαθέτει Android 6.0 Marshmallow και ένα SoC της Qualcomm χωρίς να διευκρινίζεται προς το παρόν η ακριβής έκδοση του μοντέλου και η συχνότητα λειτουργίας. Διαθέτει ακόμη 2GB RAM και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις των 16GB και 32GB με μια μπαταρία των 2.650mAh. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε την τιμή ή το πότε θα κυκλοφορήσει, ενώ άγνωστο παραμένει αν η εφαρμογή BeautyLive γίνει διαθέσιμη και σε άλλες Android συσκευές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment