Huawei Nova lite: Kirin 655 chipset και 3GB RAM

Όπως αναμενόταν, η Huawei αποκάλυψε επίσημα ένα οικονομικό Android smartphone, το Nova lite. Όντως αρχικά γνωστό ως Huawei P8 lite (2017), φήμες υποστήριζαν ότι σε κάποιες χώρες θα κυκλοφορήσει υπό διαφορετική κωδική ονομασία. Σήμερα το smartphone έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην Ιαπωνία, υπό την ονομασία Huawei Nova lite. Αν και ο γνωστός κινεζικός κατασκευαστής δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για τη λιανική τιμή πώλησης του smartphone, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη στη τιμή των 239 ευρώ.
Huawei-Nova-lite
Το Nova lite θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην Ιαπωνία στις 24 Φεβρουαρίου σε τρεις χρωματικές εκδόσεις, μαύρο, άσπρο και χρυσαφί. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, να αναφέρουμε ότι έρχεται με Android 7.0 Nougat, θα διαθέτει Kirin 655 SoC μαζί με 3GB RAM και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί ως τα 128GB. Είναι δίκαρτο και διαθέτει Cat.4 LTE modem για γρήγορες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα των 12MP, ενώ μπροστά ο υποψήφιος αγοραστής θα διαπιστώσει την ύπαρξη ακόμη μιας των 8MP. Θα καταφθάσει με οθόνη των 5.2 ιντσών με full HD ανάλυση (1080p). Στο πίσω μέρος ο κατασκευαστής επέλεξε να τοποθετήσει και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ ο κατάλογος των χαρακτηριστικών συμπληρώνεται από μια μπαταρία των 3.000 mAh. Αυτή τη στιγμή, είναι διαθέσιμο σε ΚίναΦινλανδία και σύντομα σε Ιαπωνία μέσω διαφορετικών ονομάτων, Huawei P8 lite (2017) και Huawei Nova lite.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment