Nokia 3310: Με έγχρωμη οθόνη και κόστος 59 ευρώ

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κινητά όλων των εποχών, το "θρυλικό" Nokia 3310 επιστρέφει, όπως έχουμε μάθει εδώ και μέρες, και θα δώσει το "παρών" στο MWC 2017 της Βαρκελώνης!
Οι fans της φινλανδικής εταιρείας είναι ενθουσιασμένοι όχι μόνο από την επιστροφή της λοιπόν, αλλά από την "ολική επαναφορά" ενός μοντέλου που πραγματικά "έγραψε ιστορία". Πέρα από τρία Android smartphones (Nokia 6, Nokia 5, Nokia 3), θα ανακοινωθεί στο MWC 2017 η "μοντέρνα" έκδοση του 3310, για την οποία τώρα έχουμε νέες πληροφορίες.
Έτσι λοιπόν, η κατασκευάστρια HMD global θα αλλάξει ελαφρώς τη σχεδίαση της συσκευής ώστε να ταιριάζει στη σημερινή εποχή, χωρίς όμως να "αλλοιώσει" το χαρακτήρα της που θα παραμείνει ένα feature phone. Θα είναι πάντως ελαφρύτερο και πιο λεπτό από το αρχικό μοντέλο, ενώ το μέγεθος των πλήκτρων θα προσαρμοστεί επίσης.
Σε αντίθεση με τη μονόχρωμη οθόνη του "κλασικού" Nokia 3310, στη νέα πρόταση θα συναντήσουμε μία, ελαφρώς μεγαλύτερη, έγχρωμη οθόνη που θα κάνει τη συσκευή πιο θελκτική στη σημερινή εποχή, αλλά και "μάχιμη" στον ανταγωνισμό. Τέλος, το νέο Nokia 3310 θα κυκλοφορήσει σε πολλές χρωματικές επιλογές (μαύρο, μπλε, γκρι, πράσινο, κόκκινο και κίτρινο), ενώ η τιμή του, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα φτάνει τα 59 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment