Nokia: ετοιμάζονται τελικά high-end μοντέλα

Δύο κινητά Nokia τα οποία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη η HDM Global εντόπισε ο Evan Blass του Venture Beat, σε ένα βίντεο στο Vimeo. Το βίντεο ανέβασε ένας φωτογράφος της Nokia, ο οποίος συνεργάζεται με την HDM Global και ο οποίος στην ουσία αποτελεί έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ της εταιρείας του παρελθόντος και του σήμερα.
Στο βίντεο των 39 δευτερολέπτων, κάνουν την εμφάνισή τους 4 συσκευές Android, τις οποίες η κάμερα δείχνει από διαφορετικές γωνίες, προτού συγκεντρωθούν όλες μαζί σε ένα ομαδικό πλάνο προς το τέλος του βίντεο. Αυτή τη στιγμή, η HDM Global προσφέρει 3 smartphone, ωστόσο το ένα από αυτά, το Nokia 6 δεν είναι στο βίντεο. Επιπλέον, στο ομαδικό πλάνο διακρίνονται τα Nokia 3 και Nokia 5 αλλά τα υπόλοιπα δύο κινητά δεν αντιστοιχούν σε κάποια γνωστά μέχρι στιγμής μοντέλα. Υπάρχει μια φήμη εδώ και καιρό ότι η HMD Global θα κυκλοφορήσει τις συσκευές Nokia 8 και Nokia 9.
Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι τα δύο μοντέλα που εντοπίστηκαν μπορεί να είναι αυτά. Το μοντέλο στα αριστερά διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να είναι κάποιο high-end μοντέλο, σαν το Nokia 9. Το άλλο μοντέλο θα μπορούσε να είναι το Nokia 8 ή μια εκδοχή του Nokia 7 με χαμηλότερης ποιότητας χαρακτηριστικά. Δεδομένου ότι η HMD Global έχει υποσχεθεί να λανσάρει μέχρι 7 συσκευές Android μέσα στο 2017, η εικασία ότι πρόκειται για συσκευές που θα ανακοινωθούν σύντομα μεγαλώνει. Το βίντεο σύντομα κατέβηκε από το Vimeo, με τον Evan Blass να αναφέρει ότι αυτό στην ουσία επιβεβαιώνει τις εικασίες. Ωστόσο, για όποιον θέλει να το δει, είναι διαθέσιμο στο Venture Beat και στο Twitter του Evan Blass.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment