Τα iPhone 9 θα έχουν OLED οθόνες 5,28 και 6,46 ιντσών

Ποιο iPhone 7s και ποιο iPhone 8; Η Apple έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό και το κλείσιμο συμφωνιών για το iPhone 9 (υποθετική ονομασία) που θα κυκλοφορήσει το 2018. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει, αν πάρουμε τοις μετρητοίς την τελευταία φήμη που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Ας δούμε, όμως περί τίνος πρόκειται.
Διέρρευσε χθες μια φήμη που ισχυρίζει ότι η Samsung Display, η μονάδα επεξεργασίας και κατασκευής οθονών της Samsung Electronics, υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με την Apple για την προμήθεια πάνελ τεχνολογίας OLED για το νέο iPhone της επόμενης χρονιάς, το οποίο ονομάζουμε υποθετικά ως iPhone 9.
Η τελευταία συμφωνία έρχεται σε συνέχεια μιας άλλης, καθώς ο κατασκευαστής οθονών έχει ήδη συμφωνήσει να παρέχει 80 εκατομμύρια οθόνες OLED για τουλάχιστον μία από τις τρεις παραλλαγές του επερχόμενου iPhone, πιθανώς του iPhone 8 που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Η φήμη αναφέρει ότι το iPhone 9 αναμένεται να έρθει σε δύο εκδόσεις μεγέθους οθόνης OLED. Μια διαγωνίου 5,28 ιντσών και μια διαγωνίου 6,46 ιντσών. Η παραγωγή των συγκεκριμένων OLED οθονών της Samsung είναι επίσης πιθανό να υπερδιπλασιαστεί και να φτάσει στα 180 εκατομμύρια κομμάτια.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ: «Οι δύο εταιρείες υπέγραψαν πρόσφατα μια μη δημοσιοποιημένη συμφωνία πέραν των γενικών όρων, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους της οθόνης. Άλλες λεπτομέρειες, όπως ο σχεδιασμός της οθόνης και οι λειτουργίες της θα μπορούν να προσαρμοστούν αναλόγως, δεδομένου ότι το τηλέφωνο είναι ακόμα υπό ανάπτυξη».
Η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τρία μοντέλα του νέου iPhone φέτος. Ενώ η μια high-end εκδοχή θα διαθέτει οθόνη OLED, οι δύο άλλες παραλλαγές, τα μοντέλα των 4,7 και 5,5 ιντσών θα χρησιμοποιήσουν οθόνες LCD.Κάποιες πηγές λένε ότι η Samsung προετοιμάζει το έδαφος στο βιομηχανικό συγκρότημα της στο Asan της επαρχίας South Chungcheong, ως μέρος των σχεδίων της για την κατασκευή νέων γραμμών παραγωγής OLED οθονών, αποκλειστικά για το iPhone.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment