4 νέα iPhone ετοιμάζει η Apple

Δυναμική αντεπίθεση ετοιμάζει η Apple μέσα στους επόμενους μήνες. Ο τεχνολογικός κολοσσός που θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει απέναντι στη Samsung και τις υπόλοιπες εταιρείες ετοιμάζεται να παρουσιάσει όχι ένα αλλά τέσσερα καινούργια μοντέλα του iPhone. Αυτό τουλάχιστον, προκύπτει από τις τελευταίες διαρροές σχετικά με τα σχέδια της Apple οι οποίες αποκαλύπτουν ότι πέρα από το ανασχεδιασμένο iPhone 8 που θα παρουσιάσει το φθινόπωρο η εταιρεία ετοιμάζει μια επιπλέον έκπληξη: Ένα ολοκαίνουργιο iPhone SE. Τα τελευταία σχέδια για το νέο iPhone 8 (το οποίο μπορεί να ονομάζεται και iPhone X) προέρχονται από έναν από τους πιο γνωστούς παρατηρητές της αγοράς της Apple τον @onleaks. Σύμφωνα με τον ίδιο οι γραφικές απεικονίσεις που έφτιαξε σε συνεργασία με την @GearIndia βασίζονται σε αυθεντικά σχέδια που ήρθαν στην κατοχή του από εργοστάσιο παραγωγής των κινητών τηλεφώνων. 
Οι νέες διαρροές επιβεβαιώνουν τις τελευταίες πληροφορίες που θέλουν το νέο iPhone να διαθέτει γυάλινη πίσω όψη, ενώ το μπροστινό μέρος της συσκευής θα καλύπτεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την οθόνη. Από την συσκευή λείπει επίσης το «home button», ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει και μια διπλή κάμερα. Τα σχέδια δείχνουν πως στο πίσω μέρος δεν υπάρχει σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενισχύοντας την κοινή άποψη ότι η Apple θα διατηρήσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο μπροστά μέρος του τηλεφώνου.
 Σε μια ξεχωριστή διαρροή η ιστοσελίδα /leaks παρουσίασε μια φωτογραφία η οποία όπως υποστηρίζει δείχνει τα ολοκαίνουργια iPhone SE. Η εικόνα δείχνει το πίσω μέρος του νέου κινητού που μπορεί να ονομάζεται iPhone SE 2 ή iPhone SE series 2, ο σχεδιασμός του οποίου παραπέμπει στο iPhone 7 με μονή κάμερα. Έτσι μαζί με τα ανανεωμένα iPhone 7S και iPhone 7S Plus που να αναμένεται να παρουσιαστούν μαζί με το iPhone 8 η Apple ετοιμάζει τέσσερις καινούργιες εκδόσεις για φέτος.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment