Η Meizu παρουσίασε το πολύχρωμο M5c

Η νέα δημιουργία της Meizu έχει την ονομασία M5c και κατασκευή τύπου “polycarbonate unibody” “σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις, σε black, gold, red, blue και pink. Η συσκευή έχει πάχος μόλις 8,3 χιλιοστά και το βάρος της δεν ξεπερνάει τα 135 γραμμάρια. 
Στο εσωτερικό του Meizu M5c υπάρχει τετραπύρηνος επεξεργαστής με συχνότητα λειτουργίας 1,3GHz, τον οποίο συνοδεύουν 2GB RAM και αποθηκευτικός χώρος 16GB, που μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD (αν δεν επιθυμείτε να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης δύο καρτών SIM αφού η υποδοχή για την microSD είναι υβριδική).
 Στην πρόσοψη, η συσκευή εφοδιάζεται με κάμερα 5,0 Megapixels που υποστηρίζει τον αλγόριθμο “beautification” της ArcSoft ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0 που βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels. Το Meizu M5c είναι η πρώτη διεθνής κυκλοφορία της Κινέζικης εταιρείας που έρχεται με το Flyme 6 OS “out-of-the-box”, και το οποίο διαθέτει την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης One Mind, που διαχειρίζεται την μνήμη για τις εφαρμογές με στόχο να βελτιστοποιήσει την απόδοση. 
Η Meizu δεν αποκάλυψε πόσο θα κοστίζει η συσκευή ωστόσο η τιμή του αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα $275 κοντά στα $120 (τιμή που εντοπίσαμε σε κατάστημα στην Ινδία). Θα κυκλοφορήσει στις χώρες Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Μπρουνέι, Κίνα, Καμπότζη, Γαλλία, Χόνγκ Κόνγκ, Ινδία, Ισραήλ, Ιταλία, Μυανμάρ, Νέα Ζηλανδία, Ρωσία, Ισπανία και Ουκρανία
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment