H Microsoft στο χώρο του mobile

H Microsoft έχει στα σχέδιά της μια νέα προσέγγιση η οποία στοχεύει να διατηρηθεί ως παίκτης στο χώρο των φορητών συσκευών, παρά το γεγονός ότι δεν έχει μια επιτυχημένη πλατφόρμα. Κύριο σχέδιο αυτής της προσέγγισης είναι τα Windows να αποτελέσουν ένα σημαντικό μέρος κάθε σεναρίου στο χώρο των φορητών συσκευών. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Build 2017, η Microsoft παρουσίασε τα βασικά σενάρια με τα οποία τα Windows θα επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία των iOS και Android χρηστών. Η επόμενη σημαντική αναβάθμιση των Windows 10, η Redstone 3, η ονομασία της οποίας θα είναι Windows 10 Fall Creators Update, αποτελεί τον βασικό πυλώνα αυτής της νέας προσέγγισης. 
Η εταιρεία σε αυτή, θα τοποθετήσει σημαντικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα μπορούν να λειτουργούν και σε Android και iOS συσκευές. Για παράδειγμα, η δυνατότητα «Pick Up Where You Left Off» που η Microsoft προσπαθεί να ενσωματώσει στην Cortana, θα επιτρέπει στους χρήστες να συνεχίσουν την εργασία τους από εκεί που την άφησαν με την Cortana να αποτελεί την γέφυρα μεταξύ των συσκευών των διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων. Ας πάρουμε ένα ακόμη παράδειγμα. Το επερχόμενο χαρακτηριστικό «Clipboard» του Windows 10 Fall Creators Update. Αυτό, θα επιτρέψει το copy/paste σχεδόν οποιουδήποτε αντικειμένου μεταξύ των Windows PCs, iOS, και Android συσκευών, από τη στιγμή όμως που έχουν εγκαταστήσει το SwiftKey keyboard της Microsoft. 
Ακόμη, το χαρακτηριστικό OneDrive Files on Demand, θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους μέσω του File Explorer του Windows 10 Fall Creators Update. Όλα αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά, που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της νέας προσέγγισης της Microsoft. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο σύνδεσμο της πηγής.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment