WIKO, τα νεανικά 4G Smartphones

Τα νεανικά 4G Smartphones της γαλλικής Wiko Mobile, που συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και προσιτές τιμές, φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά τα καταστήματα , μέσα από τρείς νέες συσκευές: το Wiko UFeel, το Wiko Tommy και το Wiko Freddy. 
Το Wiko UFeel, με οθόνη 5 ιντσών, επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει το Smartphone στο δικό του προφίλ, κάνοντας ακόμα πιο προσωπική την εμπειρία χρήσης, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσει μέχρι και 5 δράσεις για γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες του εφαρμογές, στις λειτουργίες που χρησιμοποιεί περισσότερο ή για κλήση στα αγαπημένα του πρόσωπα. Επίσης, με το Wiko UFeel μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μέχρι και 5 διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα, για 5 προσαρμοσμένες χρήσεις. 
Τα Smartphones Wiko Tommy και Wiko Freddy συναρπάζουν με την ποικιλία των μοντέρνων χρωμάτων τους, μπορούν να συνδυαστούν με «έξυπνες» θήκες που συνοδεύονται από ειδικό application, για να μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει ακόμα πιο εύκολα στην καθημερινότητά του. Είναι εξοπλισμένα με οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 5MP για το Wiko Freddy και 8MP για το Wiko Tommy, ενώ υποστηρίζουν και άμεση πρόσβαση σε ειδοποιήσεις και απευθείας απάντηση στις κλήσεις. Με τα νέα κινητά της Wiko Mobile, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o No1 Προορισμός για Smartphones, εμπλουτίζει διαρκώς την μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Για να μπορούν οι πελάτες του να σερφάρουν στο internet με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δικτύου COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμου ήδη στο 95% του πληθυσμού της χώρας. 
Οι καταναλωτές θα βρουν στα καταστήματα  το Wiko UFeel σε Space Grey στα 199€ , τo Wiko Tommy σε Black, Bleen και Pink στα 149€ και το Wiko Freddy σε Black, White και Rubi Red, στα 109€. Μπορούν να τα αποκτήσουν φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και σε έως 12 άτοκες δόσεις, αλλά και να τα συνδυάσουν με τα αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Επίσης, στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας που μπορούν να τους σετάρουν και να συγχρονίσουν το νέο τους Smartphone με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους, για να απολαύσουν αμέσως όλες τις δυνατότητές του.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment