Η Samsung ανακοίνωσε το Z4 με Tizen 3.0

Το τελευταίας γενιάς Tizen-powered κινητό της Samsung έχει την ονομασία Z4. Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει δώσει έμφαση στην ευκολία χρήσης και στα social media με το συγκεκριμένο μοντέλο αποφεύγοντας την πιθανότητα να έρθει σε αντιπαράθεση με το Android. 
H συσκευή διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 480 x 800 pixels και διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,5GHz σε συνδυασμό με 1GB RAM. Οι διαστάσεις του είναι 132,9 x 69,2 x 10,3 mm και το βάρος του είναι 143 γραμμάρια. Το Samsung Z4 εξοπλίζεται με εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels που διαθέτει το δικό της LED flash και συνεπικουρείται από σύστημα φακών με f/2.2. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι παρόμοια, και βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels επίσης ενώ διαθέτει από ένα LED flash σε κάθε μεριά της “κορνίζας” που την περιβάλλει.
Το χαρακτηριστικό Video Flip επιτρέπει και στις δύο κάμερες να λειτουργούν συνδυαστικά, καταγράφοντας εικόνα για τις ανάγκες ενός μοναδικού βίντεο. Η συσκευή επίσης υποστηρίζει gesture και voice control τόσο για τις λειτουργίες της κάμερας όσο και του τηλεφώνου. Το Z4 υποστηρίζει WiFi 802.11b/g/ και δίκτυα 4G LTE Cat.4 καθώς και VoLTE και VoWi-Fi ενώ παρέχει και υποστήριξη για dual SIM (σε ορισμένες αγορές). Το Samsung Ζ4 πρόκειται να κυκλοφορήσει πρώτα στην Ινδία και αργότερα σε άλλες αγορές, με άγνωστη για την ώρα τιμή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment