LG X venture: δυνατό με οθόνη 5.2″ και μπαταρία 4100mAh

Η LG ανακοίνωσε επίσημα το LG X venture, το δεύτερο smartphone της σειράς X για το 2017. Το κινητό είναι έτσι κατασκευασμένο έτσι ώστε να επιβιώνει σε αντίξοες συνθήκες.
Χάρη στην πιστοποίηση IP68 αντέχει σε νερό και σκόνη. 
Ωστόσο, διαθέτει επίσης πιστοποίηση 14 MIL-STD 810G για ακραίες θερμοκρασίες, αντοχή σε σοκ και πολλαπλές βυθίσεις σε 1.5 μέτρο νερού. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το LG X venture φέρνει επεξεργαστή Snapdragon 435, μνήμη RAM 2GB και οθόνη 5.2 ιντσών LCD ανάλυσης 1920×1080 pixels. Τρέχει Android 7.0 Nougat και χωρητικότητα 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η μπαταρία του LG X venture είναι στα 4100mAh και η LG υπόσχεται διάρκεια 24 ωρών. Επίσης, χάρη στο Quick Charge 2.0 μπορεί να φορτίσει από το 0% στο 50% σε 48 λεπτά. 
Η κάμερα στην πλάτη είναι 16 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, 120-degree όμοια με του LG V20. Η LG έχει ενσωματώσει ένα ειδικό κουμπί, το οποίο ονομάζει QuickButton και σκοπός του είναι να ανοίγει το νέο Outdoor Essentials app της LG. Η εφαρμογή διαθέτει βαρόμετρο, πυξίδα, μετρητή βημάτων / θερμίδων / αποστάσεων, πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες και φακό.
Το QuickButton μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Με ελαφρύ πάτημα ανοίγει το Outdoor Essentials, με παρατεταμένο πάτημα ανοίγει το settings menu και με διπλό πάτημα ενεργοποιεί το Glove Mode. Επίσης μπορεί να παραμετροποιηθεί για να ανοίγει όποιο app θελήσετε. Το LG X Venture θα γίνει από σήμερα διαθέσιμο στις ΗΠΑ με τιμή περίπου 330 δολάρια. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν κι άλλες αγορές μεταξύ των οποίων και η Ευρώπη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment