ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ 3D TOUCH ΣΕ ΟΘΟΝΕΣ OLED

Οι φήμες και οι πληροφορίες για το φετινό iPhone είναι πολλές, με άλλες να είναι περισσότερο και άλλες λιγότερο πιστευτές. Σε αυτό που συμφωνούν όλες οι πηγές όμως είναι ότι θα υπάρξει ένα επετειακό iPhone 8 με οθόνη OLED. 
Έχει ακουστεί ότι το premium iPhone θα έχει εξίσου premium τιμή γύρω στα 1000 δολάρια, λόγω των νέων χαρακτηριστικών που θα εισάγει η Apple. Όπως μεταδίδουν τα κινέζικα media, υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ LCD και OLED, η οποία απαιτεί την χρήση διαφορετικής τεχνικής για την εφαρμογή του 3D Touch της Apple. Με τα LCD panels, οι αισθητήρες 3D Touch ήταν συνδεδεμένοι απευθείας στο panel, ενώ με τα OLED χρειάζεται ένα επιπλέον γυαλί που θα τοποθετηθεί στην μπροστινή και πίσω πλευρά της οθόνης, προκειμένου να ενισχυθεί.
Αυτό λέγεται ότι έχει ως αποτέλεσμα οι προμηθευτές των εν λόγω κομματιών να αυξάνουν την τιμή κατά 150%. Αυτή τη στιγμή οι TPK Holdings και General Interface Solution, χρεώνουν την Apple 7-9 δολάρια για τα κομμάτια που χρειάζεται το κάθε iPhone. Όμως για την ειδική έκδοση, η τιμή ανεβαίνει σε 18-22 δολάρια, ανά κομμάτι. Μένει να δούμε πόσο θα κοστίζει τελικά το iPhone 8 και μέχρι τότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment