Honor Band A2: Ανακοινώθηκε με OLED οθόνη και αισθητήρα

H Huawei παρουσίασε μία σειρά νέων προτάσεων τις προηγούμενες ώρες, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται και το νέο Honor Band A2 - διάδοχος προφανώς του Band A1 της προηγούμενης χρονιάς. Η συσκευή έρχεται τώρα με OLED οθόνη 0,96 ιντσών και αισθητήρα καρδιακού παλμού, εμπλουτίζοντας τις δυνατότητές της.
Οι λειτουργίες fitness tracking του νέου Honor Band A2 περιλαμβάνουν βηματόμετρο, παρακολούθηση άσκησης και ύπνου, καθώς και υπενθύμιση ότι ...κάθεστε πολύ ώρα και πρέπει να πραγματοποιήσετε κάποιας μορφής άσκηση. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο IP67 για αντοχή στο νερό, χωρίς βέβαια να μπορείτε να... κολυμπήσετε μαζί σας.
Honor Band A2-02
Η οθόνη του μπορεί να δείξει ειδοποιήσεις από συσκευές που ενσωματώνουν Android από την έκδοση 4.4 ή νεότερη ή iOS από την έκδοση 8.0 ή νεότερη, ενώ υποστηρίζει Bluetooth 4.2.
Η μπαταρία του Honor Band A2, χωρητικότητας 95mAh, το διατηρεί μακριά από το φορτιστή του για έως και 9 ημέρες ή και έως 18 ημέρες, σε περίπτωση που βάλετε τη συσκευή σε stand by mode.
Honor Band A2
Θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα από τις 9 Ιουνίου, σε τιμή που φτάνει τα 199 γουάν (25 ευρώ) σε διάφορα χρώματα (μαύρο, λευκό, κίτρινο και κόκκινο).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment