Μονομαχία κινητών - OnePlus 5 / HTC U11 / Galaxy S8 [Video]

Έχουμε δει μονομαχίες σώμα με σώμα όλων των κορυφαίων συσκευών smartphones στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο YouTube, αλλά πάντα έχουμε πέντε λεπτά χρόνο για να παρακολουθήσουμε μία μονομαχία ακόμη. Στο επισυναπτόμενο video το OnePlus 5, εναντίον του HTC U11 και της flagship συσκευής της Samsung, Galaxy S8 - εναλλακτικά θα μπορούσαμε να πούμε μία μάχη μεταξύ των Snapdragons 835 επεξεργαστών. Στην αναμέτρηση, 20 εφαρμογές τρέχουν διαδοχικά στις τρεις συσκευές ενάντια στο χρόνο.
Στο δεύτερο γύρο μπορούμε να παρατηρήσουμε πόσο γρήγορα είναι ικανές οι συσκευές να έχουν πρόσβαση στις ήδη ενεργοποιημένες εφαρμογές του πρώτου γύρου. Όπως καταλαβαίνετε η δεύτερη αναμέτρηση αφορά τη διαχείριση της μνήμης RAM. Φυσικά για το OnePlus 5 είναι διαθέσιμα 8 GB ποσότητας μνήμης RAM ενώ για τις υπόλοιπες συσκευές S8 και U11, η υπάρχουσα μνήμη RAM είναι ακριβώς η μισή. H συσκευή OnePlus 5 φαίνεται να έχει το προβάδισμα στην αρχική αναμέτρηση καθώς ολοκλήρωσε τη δοκιμασία στα 51,3 δευτερόλεπτα, 3,6s νωρίτερα της συσκευής HTC και 12,7s πιο γρήγορα από το Samsung S8.
Στο τελικό σκορ η συσκευή OnePlus ανακηρύσσεται νικητής με 9,0s μπροστά από U11 ενώ το S8 έρχεται τελευταίο και καταϊδρωμένο, 26.2s αργότερα. Παρακολουθήστε ολόκληρη τη δοκιμασία στο video που σας επισυνάπτουμε, προκειμένου να παρατηρήσετε τις εφαρμογές που επιλέχθηκαν για την αναμέτρηση και ποιες από αυτές χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο επαναφόρτωσης.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment