To flexible phone της Lenovo θα είναι το μέλλον...

Στο Lenovo Tech World είχαμε ξεχωριστές παρουσιάσεις από την εταιρεία, concepts που ελπίζουμε κάποτε να δούμε να γίνονται πραγματικά προϊόντα.
Screen Shot 2017-07-20 at 21.34.45
Το πιο ιδιαίτερο δεν είναι κάτι άλλο παρά ένα... flexible phone. Πρόκειται για το επονομαζόμενο Lenovo Cplus, με AMOLED οθόνη 4,35 ιντσών και πραγματικό δέρμα στην πλάτη του. Στόχος είναι να το χρησιμοποιείτε είτε όπως ένα βραχιόλι με λειτουργίες smartwatch, είτε όπως ένα smartphone με ESIM.
cava
Σε άλλες ανακοινώσεις, είδαμε από την εταιρεία την ψηφιακή βοηθό CAVA, που χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου και τεχνολογίες κατανόησης γλώσσας, ενώ μπορεί να σας κάνει συστάσεις με βάση την ατζέντα σας.
smartcast-plus
Επιπρόσθετα, η Lenovo έδειξε το SmartCast+ μία διασταύρωση μεταξύ του Xperia Touch projector και του Amazon Alexa, που μπορεί να αναγνωρίσει αντικείμενα και ήχους και υποστηρίζει Augmented Reality functions, αλλά και το daystAR ένα standalone headset με ανεξάρτητη μονάδα επεξεργασίας (που λειτουργεί χωρίς PC ή smartphone) η οποία έχει κατασκευαστεί επάνω στην πλατφόρμα AR της Lenovo και προσφέρει 40° θέασης.
daystAR
Τέλος, το SmartVest το οποίο μπορεί να παρακολουθεί με ακρίβεια την καρδιακή σας λειτουργία κατά τη διάρκεια της άσκησης και της καθημερινής σας ρουτίνας, επιτρέποντάς σας να το φοράτε μέρα ή νύχτα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment