Sharp Aquos S2: 4K bezel-less οθόνη & in-screen αισθητήρα αποτυπωμάτων

Η Sharp φαίνεται πως θα είναι το επόμενο όνομα που θα μπει στο club των εταιρειών που κυκλοφορούν smartphones, η μπροστινή πλευρά των οποίων καλύπτεται από την οθόνη και τα bezels είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Για την ακρίβεια, έχει ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει δυο bezel-less smartphones και πρόσφατα είδαμε σχετικό teaser. 
Σήμερα διέρρευσε render από ένα smartphone ονόματι Sharp Aquos S2 (105 Limted Edition), το οποίο δείχνει τη συσκευή και από τις δυο πλευρές. Παρατηρούμε την οθόνη που δεν έχει σχεδόν καθόλου περιθώρια και φημολογείται ότι θα είναι 4K. Επίσης αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ο in-screen αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος ουσιαστικά είναι ενσωματωμένος στην κάτω πλευρά της οθόνης. 
Αυτό είναι κάτι που η Samsung δεν κατάφερε να κάνει με το Galaxy S8, οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα το δούμε ούτε στο Galaxy Note 8, ενώ και για το iPhone 8 υπάρχουν αμφιβολίες. Στην πλάτη του Sharp Aquos S2 υπάρχει διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, σαν αυτή που περιμένουμε στο iPhone 8. Εκτός από το παραπάνω render έχουν διαρρεύσει και κάποιες real-life εικόνες, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ωστόσο, μιας και τίποτα δεν είναι επίσημο, κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment