iPhone 8 - Οι μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι!

Eάν ανήκετε στους ανυπόμονους οι οποίοι περιμένουν να αποκτήσουν τη συσκευή iPhone κατά την πρώτη μέρα διάθεσης, θα πρέπει να αρχίσετε από τώρα την αποταμίευση. Το επετειακό iPhone θα είναι η ακριβότερη συσκευή smartphone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ από την Apple. Μία νέα διαρροή επιβεβαιώνει το κόστος της με τιμή εκκίνησης μεταξύ $1100 και $1200. Για να να λειάνουμε λίγο τα συναισθήματα να πούμε πως η συσκευή αναμένεται με 128 GB αποθηκευτικού χώρου και θα μπορείτε να γίνετε κάτοχοι μιας μεγαλύτερης έκδοσης, με μερικά μετρητά παραπάνω. Πέραν των πληροφοριών τιμολόγησης, η συγκεκριμένη αναφορά φέρει κι ένα σύνολο αποδόσεων της επετειακής συσκευής. 
Οι φωτογραφίες φαίνεται να απεικονίζουν την οριστική σχεδίαση hardware της επερχόμενης συσκευής. Θα πρέπει να τονίσουμε πως πρόκειται για οπτικοποίηση από κατασκευαστή θηκών προστασίας των φημών και πληροφοριών που προέρχονται από την αλυσίδα εφοδιασμού. Τα bezels στις πλευρές της οθόνης OLED των 5,8 ιντσών, αναμένονται στα 4 mm, ώστε η συσκευή iPhone 8 να είναι λιγότερο επιρρεπής σε ακούσια αγγίγματα της παλάμης, σε σύγκριση με τα flagships της Samsung. H απόδοση του κάτω άκρου επιβεβαιώνει την απουσία της υποδοχής ακουστικών των 3,5 mm και τη παρουσία της θύρας φόρτισης Lightning. Ωστόσο το άλλο άκρο του καλωδίου φόρτισης θα μπορούσε να είναι USB-C. Έτσι θα επαληθεύονταν και η φήμη για τη λειτουργία "fast charging" που για πρώτη φορά εμφανίζεται σε Apple συσκευή. Μία τέτοια εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η μπαταρία στην επερχόμενη συσκευή θα είναι σαφώς μικρότερη από του iPhone 7 Plus (λόγω μεγέθους). 
Η στερεοφωνική ακουστική θα είναι παρούσα εκμεταλλευόμενη ένα ηχείο στο κάτω άκρο κι ένα επιπλέον ενισχυμένο ακουστικό με ηχείο στο επάνω μέρος. Επίσης η νέα συσκευή σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Forbes, αναμένεται με ένα μεγαλύτερο φυσικό πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης το οποίο θα φιλοξενήσει και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, στην περίπτωση που δεν θα καταστεί εφικτή η τοποθέτησή του κάτω από την οθόνη. Το πως θα εφαρμοστεί στην πράξη δεν είναι γνωστό όμως είναι μία καλή εναλλακτική (ένα plan B) κι εύκολα προσβάσιμη. Άλλη μία απορία που έχει παρουσιαστεί είναι πως το πάνω μέρος της συσκευής στο οποίο θα φιλοξενείται η selfie κάμερα και οι διάφοροι αισθητήρες, θα συνδυαστεί με το UI του λειτουργικού iOS 11. 
Σύμφωνα με τις υποθέσεις της πηγής στο πάνω μέρος αναμένεται να προβάλλεται μόνο η κατάσταση δικτύου και η στάθμη της μπαταρίας με όλες τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις να εμφανίζονται στο κάτω μέρος “function area” ή ελληνιστί επιφάνεια λειτουργιών.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment