Mi Bluetooth Speaker και τα Mi Power Banks της Xiaomi

Τη διάθεση του νέου ασύρματου Bluetooth ηχείου και των 5.000 & 20.000 mAh power banks της Xiaomi ανακοίνωσε η Info Quest Technologies, δίνοντας στους Έλληνες καταναλωτές τη δυνατότητα να κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη και εύκολη την καθημερινότητά τους, αξιοποιώντας ακόμη περισσότερα από τα καινοτόμα προϊόντα της Xiaomi.
Το Mi Bluetooth Speaker δημιουργήθηκε για τους λάτρεις της μουσικής. Μικρό και ελαφρύ, με εξαίρετη ποιότητα ήχου και υποστήριξη πολλαπλών τρόπων αναπαραγωγής, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ακρόασης, ακόμα και εν κινήσει. Συμβατό με smartphones, tablets, τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές και πολλές ακόμη συσκευές, με κομψό σχεδιασμό και δυνατό του ήχο αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στο σπίτι, το γραφείο, τις διακοπές, τη διασκέδαση. Το ηχείο λειτουργεί, επίσης, και ως μεγάφωνο για κλήσεις ομιλίας που δέχεται το κινητό με αυτόματη διακοπή της μουσικής.
Τα power banks των 5.000 και 20.000 mAh είναι ιδιαίτερα μικρά σε μέγεθος, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικά. Η συσκευή των 5.000mAh είναι σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση. Με βάρος μόλις 156g και λεπτή σχεδίαση, χωρά χωρίς πρόβλημα σε κάθε τσάντα ή τσέπη. Η συσκευή των 20.000mAh είναι το απόλυτο gadget για ταξίδια! Η τεράστια δυναμική των 20.000 mAh είναι αρκετή για τη φόρτιση όλων των συσκευών που μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος– κινητά, tablets, κάμερες, κλπ. Είναι εφοδιασμένη με άριστες μπαταρίες λιθίου-πολυμερούς και έχει τη δυνατότητα φόρτισης δύο συσκευών ταυτόχρονα με τις διπλές θύρες USB. Τα Mi power banks είναι συμβατά με μια ευρύτατη γκάμα συσκευών και αυτομάτως προσαρμόζουν το επίπεδο ισχύος εξόδου σύμφωνα με τη συσκευή που έχουν συνδεθεί. Είναι συμβατά με smartphones και tablets των οίκων Xiaomi, Apple, Samsung, HTC, Google και BlackBerry, καθώς και με διάφορες ψηφιακές κάμερες και φορητές συσκευές παιχνιδιών. Πολύ σύντομα αναμένεται η γκάμα των power Banks θα συμπληρωθεί και με ένα ακόμα μοντέλο των 10.000 mAh.
Το Mi Bluetooth Speaker είναι διαθέσιμο σε μπλε χρώμα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 59,90€ και τα Mi power banks 5.000mAh σε ασημί χρώμα και 20.000mAh σε λευκό,αντίστοιχα στις προτεινόμενες λιανικές τιμές των 19,90€ και 34,90€, σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, με εγγύηση 2 ετών από την Info Quest Technologies.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment