Honor 9 Premium -Στις αγορές της Ευρώπης

H συσκευή Honor 9 είναι από μόνη της μια premium έκδοση και η κίνηση της κινεζικής εταιρείας να διαθέσει μία βελτιωμένη έκδοση της τωρινής ναυαρχίδας με την προσφώνηση “Premium”, είναι μάλλον ασυνήθιστη. Η νέα βελτιωμένη συσκευή διαθέτει 6 GB ποσότητα μνήμης RAM και δυνατότητα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου έως 128 GB. Έχοντας δεδομένο πως παραλλαγές της αρχικής έκδοσης με περισσότερα GB ποσότητα μνήμης RAM, κυκλοφορούν αποκλειστικά και μόνο στην ενδοχώρα, μας εκπλήσσει ειλικρινά η απόφαση της εταιρείας να διαθέσει τη συγκεκριμένη Premium συσκευή και σε άλλες περιοχές του πλανήτη. Σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας Winfuture το αποκαλούμενο Honor 9 Premium έχει εισαχθεί επίσημα στην Ιταλία και θα είναι διαθέσιμο μέσω της Tre και 3 ακόμη παρόχων.
Το κόστος της συσκευής για την Ευρώπη είναι στα 455€. Άλλη μία χώρα η οποία θα υποδεχθεί τη συσκευή είναι η Ελβετία, όπου θα διαθέσιμη για προ παραγγελία, χωρίς όμως να αναμένεται να αναρτηθεί στα ράφια των καταστημάτων νωρίτερα από τις 28 Αυγούστου. Η κύρια έκδοση Honor 9, είναι εξοπλισμένη με 4 GB ποσότητα μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ όπως προαναφέραμε η Premium έκδοση αναμένεται με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και μνήμη RAM (6GB). Λογικό λοιπόν είναι να κοστολογηθεί και ακριβότερα από το Honor 9.
Τα καλά νέα είναι πως η διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών αναμένεται στα 50€, υπολογίζοντας την κύρια έκδοση στα 450€. Νομίζουμε πως είναι μία δίκαιη τιμή για μία flagship συσκευή δεν νομίζετε; Είναι σίγουρο πως στον σχεδιασμό της Honor υπάρχουν και άλλες χώρες που σκοπεύει να εισαγάγει τη βελτιωμένη έκδοση, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το πότε. Οι οπαδοί της εταιρείας θα πρέπει να περιμένετε νεότερες πληροφορίες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment