Sony Xperia XA1: φωτεινές φωτογραφίες 23 Megapixel

Το Sony Xperia XA1 αποτελεί ένα mid-range smartphone, το οποίο ξεχωρίζει για την ποιότητα της κάμεράς του 23 Megapixel (MP), η οποία είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία του, την οθόνη του και την ποιότητα κατασκευής του. Το Sony Xperia XA1 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης 1280×720 pixels. Στην καρδιά του χτυπά ο οχταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio P20 στα 2.3GHz. Έρχεται με μνήμη RAM στα 3GB, αποθηκευτικό χώρο στα 32GB και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 7.0 Nougat. 
Η κάμερα στην πλάτη έχει ανάλυση 23 MP ενώ η εμπρόσθια έρχεται στα 8 MP. Η πίσω κάμερα του Xperia XA1 διαθέτει αισθητήρα Exmor RS ανάλυσης 23 ΜΡ με και φακό f/2.0, υβριδική αυτόματη εστίαση, γρήγορη εκκίνηση και λήψη φωτογραφιών και ISO6400. Τα 23 MP δίνουν περισσότερο φως, κάτι που κάνει το Xperia XA1 να ξεχωρίζει καθώς οι εικόνες βγαίνουν αρκετά φωτεινές ακόμη και τη νύχτα. Επίσης, προσφέρει καταγραφή βίντεο ανάλυσης 1080p στα 30fps. Η ευρεία εστιακή κάλυψη, σας δίνει τη δυνατότητα να αγγίξετε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης και να εστιάσετε άμεσα σε ένα θέμα.
 Η αυτόματη εστίαση εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας σας επιτρέπει να απολαύσετε την κάθε στιγμή, ενώ με την υβριδική αυτόματη εστίαση ταχύτητας μπορείτε να αποτυπώσετε κάθε δραστηριότητά σας σε μια φωτογραφία η οποία θα είναι φωτεινή και δεν θα είναι θολή. Η μπροστινή κάμερα για selfie στα 8 ΜΡ διαθέτει ευρυγώνιο φακό 23 mm, έτσι εξασφαλίζει ότι όλοι θα χωράνε στη φωτογραφία. Το κλείστρο χειρός εντοπίζει αυτόματα την παλάμη του χεριού σας και βγάζει τη selfie. Οι αισθητήρες υψηλής απόκρισης σας δίνουν τη δυνατότητα να τραβήξετε ευκρινείς εικόνες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και με την κάμερα στην πλάτη και με τη selfie κάμερα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment