iPhone 8: Μεταλλικά κομμάτια της πλάτης δείχνουν fingerprint scanner

Οι πάμπολλες φήμες που έχουν διαρρεύσει και από ότι φαίνεται θα συνεχίσουν να διαρρέουν δίνουν την εντύπωση ότι η Apple έχει δοκιμάσει χιλιάδες διαφορετικά σημεία για να ενσωματώσει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο iPhone 8. Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει χώρος για να μπει στο μπροστινό μέρος.
Η πιο πρόσφατη διαρροή το τοποθετεί σε ένα σημείο που προκαλεί έκπληξη, αλλά ταυτοχρόνως οικεία σε πολλούς θέση. Κάποια κομμάτια από σκέτο μέταλλο δείχνουν μια στρογγυλή τρύπα ακριβώς κάτω από το λογότυπο της Apple, υπονοώντας σαφώς ότι εκεί θα φιλοξενηθεί ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Κάποιες προηγούμενες διαρροές που παρουσίαζαν το ίδιο μεταλλικό σασί του iPhone 8 ήταν σε πιο πρώιμη μορφή και δεν είχαν τέτοιες λεπτομέρειες. Επίσης, δυο γυάλινα πάνελ από την πλάτη του iPhone 8 που είχαν διαρρεύσει δεν έδειχναν μια τέτοια τρύπα. Στην πραγματικότητα βέβαια, οι γυάλινες πλάτες δεν ταιριάζουν με τα κομμάτια μετάλλου που βλέπουμε εδώ! Δεν χρειάζονται στην ουσία και τα δύο.
Από τη στιγμή που θα έχει γυάλινη πλάτη το iPhone 8, δεν χρειάζεται όλη αυτή η επιφάνεια να καλύπτεται και από μέταλλο, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στη συσκευή. Επίσης, ακόμη και οι κατασκευαστές θηκών δεν έχουν συμπεριλάβει στα σχέδια των θηκών τους κάτι τέτοιο, παρόλο που είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που θα έπρεπε να την γνωρίζουν. Εκτός αν προτίθενται να καλύψουν τον αισθητήρα, καθιστώντας τον άχρηστο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment