Xiaomi Mi Note 2, υψηλές επιδόσεις, κορυφαίες κάμερες

Το νέο smartphone της Xiaomi, Mi Note 2, ήρθε και στην Ελλάδα μέσω του δικτύου διανομής της Info Quest Technologies και έχει καταφέρει ήδη να μας εντυπωσιάσει με τα προηγμένα χαρακτηριστικά, την πολυτελή εμφάνιση του, το όμορφο design του και τις κορυφαίες επιδόσεις του. Η νέα πρόταση της Xiaomi είναι ένα smartphone που συνδυάζει άψογα «Business and Pleasure» καθώς υποστηρίζει δύο κάρτες SIM, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση, ενώ σας προσφέρει ταχύτατο Internet όπου και αν βρίσκεστε.
Με τις δύο κάρτες SIM μπορείτε να χρησιμοποιείτε δύο αριθμούς, έναν επαγγελματικό και έναν προσωπικό, και να έχετε δύο ξεχωριστά προφίλ ώστε να διαχωρίζετε πλήρως την επαγγελματική από την προσωπική σας ζωή. Το τέλεια σχεδιασμένο σώμα του Xiaomi Mi Note 2, με μεταλλικό πλαίσιο και με 3D κυρτές, γυάλινες επιφάνειες στο μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής, είναι εστιασμένο στην ανώτερη ποιότητα και την εκπληκτική υφή. Το εξαιρετικά λεπτό σώμα του, το κάνει εξαιρετικά ελαφρύ και απίστευτα φορητό, ενώ ο κομψός σχεδιασμός της οθόνης του, κάνει το νέο «flagship» της Xiaomi ακόμα πιο ελκυστικό, με στρογγυλεμένες άκρες και μια υπέροχη αίσθηση στο κράτημα. Εκτός όμως από τον καταπληκτικό σχεδιασμό το Mi Note 2 διαθέτει καινοτομία και εξελιγμένη τεχνολογία.
Το Xiaomi Mi Note 2 έρχεται για να σας προσφέρει έναν πιο ζωντανό κόσμο με την μεγάλη πρωτοποριακή οθόνη αφής 5,7 ιντσών ανάλυσης Full HD. Η υψηλή ανάλυση επιτυγχάνει μια πιο πλούσια εμπειρία θέασης, ενώ το μέγεθος της οθόνη προσφέρει μια απαράμιλλη οπτική εμπειρία. Για άνετη ανάγνωση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κατάλληλη λειτουργία, έτσι ώστε η οθόνη να προσαρμοστεί στο χρώμα του χαρτιού και να μειώσει την ποσότητα του μπλε, για να προστατεύσει τα μάτια σας. Παράλληλα, η υψηλή φωτεινότητα εγγυάται ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού ή ηλιοφάνειας. Έτσι, θα μπορείτε άνετα να συμμετέχετε σε μια συνομιλία στο Facebook ή να δείτε κάποιο βίντεο, ακόμα και αν βρίσκεστε στην παραλία.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment