Νέα κατασκευή ευέλικτων OLED πάνελ

H LG Innotek βρίσκεται σε διαδικασία δημιουργίας γραμμής παραγωγής ευέλικτου κυκλώματος printed circuit board (PCB), με στόχο να γίνει ο κύριος προμηθευτής οθονών της συσκευής iPhone της Apple, σύμφωνα με αναφορά προερχόμενη από την έδρα της LG στη Νότια Κορέα. Οι απαραίτητες εγκαταστάσεις ("Related facilities”) θα πρέπει να δημιουργηθούν μέσα στο 2017, δήλωσε η ιστοσελίδα Korea Economic Daily, επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές. Η μαζική παραγωγή προσανατολίζεται να ξεκινήσει μέσα στο 2018. Τα εύκαμπτα PCB θεωρούνται απαραίτητα για την κατασκευή κυρτών OLED πάνελ για συσκευές smartphones. Η Samsung έως τώρα είναι η μόνη που έχει εκμεταλλευτεί την "άκρη", κάνοντας χρήση κυρτής οθόνης από το 2015 στο Galaxy S6 Edge. 
Η νέα αναμενόμενη συσκευή της Apple iPhone 8 θα φέρει πάνελ της Samsung, παρά την προσπάθεια της εταιρείας να απομακρυνθεί από τον κύριο ανταγωνιστή της. Τα εξαρτήματα της LG Innotek πιθανότατα θα περιμένουν τη συσκευή του 2018, iPhone 9. Ενδεχομένως η Apple σε πρώτο στάδιο να μοιράσει τις παραγγελίες με τη Samsung, παρά τη σύμβαση που θα υπογράψει με την πρώτη. Δεν υπάρχουν φήμες για τη συσκευή την οποία θα κυκλοφορήσει η Apple σε έναν χρόνο από τώρα. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υποστηρίζει ασύρματα δίκτυα 5G, καθώς η Apple έχει ξεκινήσει δοκιμές με τη νέα τεχνολογία.
 Η συσκευή iPhone 8 την οποία όμως περιμένουμε εφέτος, θα διαθέτει οθόνη OLED 5,8 ιντσών με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID εντός της οθόνης, αντικαθιστώντας το φυσικό πλήκτρο αφετηρίας (Home Button). Άλλες αναβαθμίσεις συμπεριλαμβάνουν τον in-house επεξεργαστή A11, ασύρματη φόρτιση, ταχύτερη και αισθητήρες αναγνώρισης προσώπου 3D.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment