ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ANDROID ΓΙΑ ΤΟ IPHONE..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Apple έχει επωφεληθεί αρκετά από το σκάνδαλο του Samsung Galaxy Note 7 εφόσον αρκετοί ήταν οι Android χρήστες που μεταβήκαν σε iPhone συσκευή. Σύμφωνα με έρευνα της Consumer Intelligence Research Partners, η μετάβαση αυτή συνεχίζεται και το ποσοστό των χρηστών που επιλέγουν την Apple αυξάνεται όλο και περισσότερο.Ακόμα περισσότεροι χρήστες εγκαταλείπουν τα Android για το iPhone Συγκεκριμένα, το 20% των αγοραστών iPhone το τελευταίο τρίμηνο προέρχεται από το Android ενώ το προηγούμενο προερχόταν το 17%. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone θεωρείται μια αξιόλογη συσκευή και εκτιμάται από πολλούς Android χρήστες, κάτι που μόνο καλό μπορεί να επιφέρει στην Apple, ειδικά τώρα που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την νέα ναυαρχίδα της, το iPhone 8.
Όσον αφορά την σειρά iPhone, το 34% των αγοραστών προέρχεται από παλαιότερες συσκευές όπως το iPhone 5s, 5c ή το iPhone 4. Άλλη μια εξίσου καλή είδηση για την Apple η οποία επιθυμεί οι πελάτες της να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους με τις νεότερες. Σύμφωνα με αναλυτές, το iPhone 8 προβλέπεται να έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις για iPhone, όχι απαραίτητα λόγω νέων αγοραστών αλλά κυρίως επειδή οι ήδη υπάρχοντες χρήστες θα αναβαθμίσουν τις παλαιότερες συσκευές τους με την καινούρια. Τα καλά νέα για την Apple δεν τελειώνουν εδώ.
Οι πωλήσεις των iPhone 6s Plus και iPhone 7 Plus αυξήθηκαν στο 42%, από 32% του προηγούμενου έτους γεγονός που αποδεικνύει ότι η στρατηγική της Cupertino για την προσφορά αποκλειστικών χαρακτηριστικών στα μεγαλύτερα μοντέλα, όπως το σύστημα διπλής κάμερας, απέδωσε. Να σημειώσουμε ότι το iPhone 7 έχει τεράστια ζήτηση καθώς το 81% των πωλήσεων του προηγούμενου τριμήνου ανήκουν στο μοντέλο 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών που διαθέτουν το σύστημα διπλής κάμερας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment