Microsoft Andromeda: Δημοσιεύτηκαν νέα renders

Πριν λίγες ώρες, ο σχεδιαστής David Breyer ανήρτησε στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του μια σειρά από renders που υποτίθεται πως απεικονίζουν το Microsoft Andromeda. Πρόκειται για μια πραγματικά όμορφη, αλλά και αλλόκοτη συσκευή. Οι εικόνες είναι σχεδιασμένες με βάση την πατέντα που κατέθεσε η Microsoft και η οποία προκάλεσε εξ’ αρχής ντελίριο ενθουσιασμού. Ο μικρός υπολογιστής έχει σχήμα laptop-μινιατούρας, όμως το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η συνεχόμενη εύκαμπτη οθόνη που εξαπλώνεται όχι μόνο στο πάνω μισό, αλλά και στο κάτω μέρος, εκεί δηλαδή που κανονικά οι φορητοί υπολογιστές ενσωματώνουν το πληκτρολόγιο τους. Μετά από πολύ καιρό λοιπόν, το Microsoft Surface Phone συγκεντρώνει και πάλι το ενδιαφέρον των τεχνολογικών ειδησεογραφικών πρακτορείων.
Ο Αμερικανός γίγαντας φαίνεται όντως να εργάζεται πάνω σε ένα μικρό, φορητό σύστημα που θα είναι σε θέση να λειτουργεί με την πλήρη έκδοση των Windows 10 σαν κανονικός υπολογιστής. Η κωδική ονομασία του είναι “Andromeda” και με βάση τις λιγοστές πληροφορίες που έχουμε την διάθεση μας, αν εκείνες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, το μέγεθος της συσκευής θα μπορούσε να υποδηλώνει την ετοιμασία ενός πανίσχυρου υβριδικού smartphone / laptop. Πριν λίγες ώρες, ο σχεδιαστής David Breyer ανήρτησε στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του μια σειρά από renders που υποτίθεται πως απεικονίζουν το Microsoft Andromeda. Πρόκειται για μια πραγματικά όμορφη, αλλά και αλλόκοτη συσκευή.
Οι εικόνες είναι σχεδιασμένες με βάση την πατέντα που κατέθεσε η Microsoft και η οποία προκάλεσε εξ’ αρχής ντελίριο ενθουσιασμού. Ο μικρός υπολογιστής έχει σχήμα laptop-μινιατούρας, όμως το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η συνεχόμενη εύκαμπτη οθόνη που εξαπλώνεται όχι μόνο στο πάνω μισό, αλλά και στο κάτω μέρος, εκεί δηλαδή που κανονικά οι φορητοί υπολογιστές ενσωματώνουν το πληκτρολόγιο τους. Παρατηρούμε την ύπαρξη εισόδου USB Type-C, ενώ στις εικόνες κάνει την εμφάνιση του και το Surface Pen, υποδηλώνοντας πως η μυστηριώδης συσκευή θα υποστηρίζει την γραφίδα της Microsoft, ως σωστό μέλος της Surface οικογένειας. Εμφανή είναι επίσης τα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου και κλειδώματος του κινητού / tablet / μικρού laptop. Πάντως, όπως ήδη αναφέρθηκε, το μέγεθος του προϊόντος “επιτρέπει” στις φήμες να το ταυτίζουν με το μυθικό πλέον Surface Phone. Αν όντως η Microsoft έχει στα πλάνα της την κυκλοφορία ενός υβριδικού smartphone-tablet, αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί… κρυφός άσος στο μανίκι για την δυναμική είσοδο της στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment