Samsung Browser vs Chrome vs Firefox vs Edge mobile!

Στο χώρο των mobile browsers οι επιλογές είναι πολλές πλέον. Νέες δυνατότητες έρχονται στονChrome της Google, ενώ αρκετά βελτιωμένος εμφανίζεται και ο Samsung browser, τη στιγμή που η Microsoft έχει κυκλοφορήσει τον Edge Mobile ενώ διαθέσιμος για mobile είναι και ο Firefox.
Η ομάδα του phonearena.com θέλησε να διεξάγει ορισμένα synthetic benchmarks όπως το BrowserBench και Basemark σε ένα Note 8, με τέσσερις browsers να έχουν μόλις εγκατασταθεί σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν τα νούμερα που θα επιστρέψουν.
Πρώτα όμως ας αναφερθούμε στις εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν:
Speedometer: Synthetic test που υπολογίζει την αποκρισιμότητα των web εφαρμογών, όπως checklists.
JetStream: Το συγκεκριμένο Broweserbench kit υπολογίζει τις επιδόσεις σε web app features στη JavaScript, όπως 3D.
MotionMark: Graphics benchmark
Basemark Web 3.0: Ένα cross-platform test για JavaScript framework, calculations, WebGL 2.0 και λοιπά. Εξέτασαν τον Samsung Browser στην έκδοση 6.2, τον Chrome 63 (την 64 bit έκδοση με τα autoplay video και ad blocking σε beta), τον Firefox 57 και τον Edge, τον καθένα εναντίον του άλλου σε ένα Note 8.
Ο πίνακας που ακολουθεί αποτυπώνει τα αποτελέσματα που έλαβαν. Αν και ο Samsung browser είναι αρκετά γρήγορος στις περισσότερες περιπτώσεις, η ομάδα σχολιάζει ότι έχει κάποια compatibility προβλήματα. Προτείνουν να μείνετε με τον Chrome της Google, ενώ αν είστε αρκετά "περιπετειώδης" τύπος, ο Edge browser αποτελεί μια ευχάριστη νέα προσθήκη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment