Huawei: Ακολουθεί άλλες μεγάλες κατασκευάστριες

Η Nokia παραμένει μία από τις εταιρείες που κατέχουν τις περισσότερες πατέντες στο χώρο της κινητής και τώρα ένας ακόμη σημαντικός κατασκευαστής πραγματοποιεί συμφωνία μαζί της για τη χρήση τους.
Πρόκειται για τη Huawei, που ακολουθεί τις AppleSamsungLG και Xiaomi, υπογράφοντας μία συμφωνία διάρκειας πολλών ετών, για την οποία δε γνωρίζουμε ακόμη τις οικονομικές λεπτομέρειες.Η Nokia ανέφερε στους επενδυτές της ότι αναμένει κέρδη από το εν λόγω deal, που συμπεριλαμβάνει μία one-off πληρωμή έως τα τέλη της χρονιάς, ενώ οι προβλέψεις των αναλυτών μιλούν για μία συμφωνία που μπορεί να φτάνει στα 100 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο.
Το ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η Huawei είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της Nokia στο κομμάτι του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού - εκεί απ' όπου προέρχεται το 90% των κερδών της Nokia.
Ανάμεσα σε άλλα, ο κατάλογος πατεντών της Nokia καλύπτει τεχνολογίες που που διατηρούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, βελτιώνουν τη λήψη και μειώνουν την ανάγκη για ξεχωριστά εξαρτήματα hardware.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment