Οι πρώτες φωτογραφίες του Chuwi Corebook

Λάβαμε τις πρώτες φωτογραφίες και εντυπώσεις από το νέο ultra portable της Chuwi, το Corebook, οπότε ας τις μοιραστούμε μαζί σας.
Το 2-in-1 αυτό έχει στιβαρή κατασκευή από αλουμίνιο, πολύ μικρό πάχος και είναι ιδιαίτερα ελαφρύ οπότε μεταφέρεται πανεύκολα.
Κυρτό γυαλί 2.5D καλύπτει τη συσκευή και ο εργονομικός σχεδιασμός το κάνει εύκολο στη χρήση σε οποιαδήποτε περίσταση, αλλά και ο σχεδιασμός είναι αρκετά εντυπωσιακός εν γένει.


Πάνω από την οθόνη υπάρχει μια εμπρόσθια κάμερα που αναλαμβάνει το video chat και λοιπές, αντίστοιχες λειτουργίες, ενώ στο πίσω μέρος θα βρείτε μια ακόμη κάμερα. Το CoreBook έχει οθόνη 13,3" με την τεχνολογία OGS και ανάλυση fullHD, ενώ προσφέρει φωτεινότητα 350 nits, με μικρά bezels που έχουν ως αποτέλεσμα το 82% screen to body ratio.




Προσφέρει υψηλό λόγο αντίθεσης και φυσικά χρώματα ενώ η fully laminated οθόνη μειώνει πολύ τις αντανακλάσεις, ιδανική για χρήση και σε εξωτερικούς χώρους.




Όλες οι σημαντικές θύρες βρίσκονται στο πάνω μέρος του και περιλαμβάνουν μια USB 3.0 Type-C θύρα, μια microUSB και ένα 3,5" jack, ενώ 2 ηχεία βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του και προσφέρουν ισχυρό και καθαρό ήχο.


Στην αριστερή πλευρά επίσης θα βρείτε το power button αλλά και τα volume buttons, τοποθετημένα για εύκολη πρόσβαση.


Επιπλέον, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο κάτω μέρος της πρόσοψης ώστε να αποκτάτε πρόσβαση εύκολα και γρήγορα στο λειτουργικό, χωρίς κωδικούς.


Το Corebook κλείνει μαγνητικά και οι μεντεσέδες του είναι ποιοτικοί, αφήνοντας μια ωραία αίσθηση κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της συσκευής


Το πληκτρολόγιο είναι ρυθμιζόμενο και περιλαμβάνει κάλυμμα, ενώ στο πίσω μέρος μπορείτε να ρυθμίσετε το ενσωματωμένο stand έως τις 165 μοίρεςκλίσης, για επιτραπέζια χρήση.


Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου είναι τοποθετημένα με ακρίβεια και με ίσα κενά μεταξύ τους, ώστε να αποφεύγονται τα λάθος keystrokes, ενώ αφήνουν μια ωραία, σχεδόν "μηχανική" αίσθηση κατά την πίεση.

[/center]

Το CoreBook έρχεται και με το δικό του πενάκι, με 1024 σημεία πίεσης και το οποίο προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και απόκριση κατά τη χρήση του με την οθόνη αφής.

[center]

Το Chuwi CoreBook ενσωματώνει το 7ης γενιάς Intel Core M3 Kaby Lake επεξεργαστή με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 2,6GHz, μαζί με 8GB RAM και 128GB eMMC 5.1 αποθηκευτικού χώρου. Την επεξεργασία των γραφικών αναλαμβάνει το Intel HD Graphics 615 με δυνατότητα αναπαραγωγής 4K videos και υψηλής ανάλυσης gaming. Τρέχει Windows 10 ομαλότατα ενώ αναμένουμε τα benchmarks που θα επιβεβαιώσουν τις ισχυρές του επιδόσεις.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment