Quad HD οθόνες και στην οικονομικότερη κατηγορία

Η Qualcomm λέγεται ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο chip για τα mid-range smartphones του 2018. Ο λόγος, μα φυσικά για τον Snapdragon 670, ο οποίος θα υποστηρίζει υψηλής ανάλυσης Quad HD οθόνες σε συσκευές οι οποίες δεν θα κοστίζουν μια μικρή περιουσία. Οι πληροφορίες προέρχονται από τον Γερμανό Blogger, Roland Quandt, ο οποίος αρκετές φορές έχει δημοσιεύσει έγκυρες πληροφορίες όσον αφορά επερχόμενα προϊόντα. 
Συγκεκριμένα, ο νέος Qualcomm Snapdragon 670, ο οποίος λέγεται ότι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, θα αντικαταστήσει τον Snapdragon 660. Είναι γεγονός, ότι ο Snapdragon 660 βρίσκεται στο εσωτερικό πολλών δημοφιλών smartphone συσκευών στην Ασία, όπως τα Oppo R11 και R11s, σε μερικά Vivo smartphones αλλά και στο Xiaomi Mi Note 3. Η ονομασία μοντέλου της νέας πλατφόρμας Snapdragon 670 είναι SDM670 και θα υποστηρίζει:
  • 6 GB LPDDR4X RAM
  • 64 GB eMMC 5.1 flash storage
  • WQHD screen
  • 22,6 + 13 MP camera

Να σημειώσουμε, ότι ενώ τα παλαιότερα Snapdragon 6xx series chips διέθεταν οχτώ πυρήνες, η νέα πρόταση της Qualcomm λέγεται ότι θα καταφθάσει με έξι πυρήνες, δυο Kryo 360 και άλλους τέσσερις με χαμηλά ποσοστά κατανάλωσης ενέργειας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βασίζεται στη μέθοδο 10nmτης Samsung.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment